Sahibinden 12 yaş kart ile ödeme yapabilir mi?

Merhaba, ben babamın izniyle sahibinden bilgisayar alacağım, param güvende kargo ile alırsam bir sıkıntı çıkar mı? (Sahibinden hesabı benim hesabım.)

Ödeme yaparken, ödeme yapılacak kart sahibi ile hesap sahibinin adlarının aynı olması gerekli. Sahibinden hesabının ismini değiştirip babanızın adı yapın ve babanızın kartı ile alım yapın.

Ödeme yaparken, ödeme yapılacak kart sahibi ile hesap sahibinin adlarının aynı olması gerekli. Sahibinden hesabının ismini değiştirip babanızın adı yapın ve babanızın kartı ile alım yapın.

Babamın ismi üzerinden yapabilir miyim sadece çünkü şu an sadece benim kartımda biriktirdiğim para var (kartım ininal)

Hocam Ininal'deki paranızı çekip babanız adına olan herhangi bir hesaba yükleme şansınız var mı?

İninal'de bankaya transfer diye bir seçenek var, babamın hesabına para göndermeyi mı diyorsunuz? Babamın kartı şu anlık iptal.

Son düzenleyen: Moderatör:
İninal'de bankaya transfer diye bir seçenek var, babamın hesabına para göndermeyi mı diyorsunuz? Babamın kartı şu anlık iptal.

Hocam baban ile birlikte babanın adına bir ininal açıp parayı oraya transfer edip işlemleri o hesaptan yapabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…