120.000–130.000 TL bütçeyle NVIDIA ekran kartlı hazır sistem önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yai6516xq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 201
Bütçe
120.000-130.000 TL

Yai6516xq

Çalışkan
Öncelikle merhaba. İnternetten almayı düşünüyordum fakat belirtemeyeceğim sebeplerden ötürü yakınımdaki AVM’ye gidip oradan Vatan Bilgisayar’dan toplamak istiyorum. 120K-130K bütçe, sadece PC için; monitör vs. olmayacak. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.

DÜZELTME: İşlemci Intel veya AMD fark etmez. Anakart ASUS olursa daha iyi olur. Ekran kartı sadece NVIDIA olacak. Tasarım, 3D ve oyun için alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan şart mı? Genelde kazık oluyor.

Vatan şart mı? Genelde kazık oluyor.

Vallahi şimdi vatan yanıma yakın PC'ye bir şey oldu mu hemen götürme imkanım var ondan dolayısıyla maalesef zorunda kalıyorum başka seçenek yok.

Intel işlemciler oyun ve tasarım 3d programlarda iyi performans verir mi çoğunlukla cs2 oynuyorum veya hikayeli oyunlar

Oyun için AMD daha iyi. Fakat diğer işler için Intel daha iyi. Ayrıca AMD işlemcili düzgün bir sistem yok Vatan'da.

Vallahi şimdi vatan yanıma yakın PC'ye bir şey oldu mu hemen götürme imkanım var ondan dolayısıyla maalesef zorunda kalıyorum başka seçenek yok.

PC her an bozulacakmış gibi davranıyorsunuz. Onlar da her bozulduğunda seve seve bakacakmış gibi. Burada biz varız Vatan'dan önce.

PC her an bozulacakmış gibi davranıyorsunuz. Onlar da her bozulduğunda seve seve bakacakmış gibi. Burada biz varız Vatan'dan önce.

Biraz öyle davranıyorum amacım kendimi garantiye almak gene de onlarda seve seve bakacaklarını çok zannetmiyor değilim bakalım 1 kaç gün sonra almayı hedefliyorum bir sorun olursa da bu konuya yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…