1200-2000 TL arası mouse önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QetLuin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 723
  • Etiketler Etiketler
    önerisi
Bütçe
1200-2000 biraz aşabilirim

QetLuin

Uzman
Fingertrip tarzı tutuyorum, değişiyor oyunda galiba claw tutuşa falan geçiyor. 19-9 el ölçüm var, Wraith R1 düşündüm ama küçük galiba elime. Kablosuz arıyorum CS tarzı oyun da oynarım. Bloddy A90 mouseden geçeceğim.

Scyrox V8. Bende de var çok iyi mouse ama alışamadığım için satıyorum. 36 Gram çok hafif, 3950 sensörü ve Omron optik switchleri var. Forumda da öneriliyor.

Son düzenleme:
Bütçeni 2300 yapabilirsen glorious model o wireless öneririm kullanmadım ama geçen gün sipariş verdim 70gr olduğu için şuan kullandığım mouse 50gr olduğu için çok hafif geliyordu ve kontrolu zor glorious gelirse neler degisir yazarım

Şuan r1 kullanıyorum ama dediğim gibi csde aim almak baya zorlaşıyor hafif mouselarda önerim glorious model o wireless olur hem r1 e göre büyük hemde ne hafif ne ağır

R1 yerine AJ159PRO bakılabilir arada sırada Temu'ya stok geliyor yeni kullanıcı olarak 700 küsurata vergi dahil alabiliyorsunuz.

R1 yerine AJ159PRO bakılabilir arada sırada Temu'ya stok geliyor yeni kullanıcı olarak 700 küsurata vergi dahil alabiliyorsunuz.

19 santim eli olması ve daha önce kullandığı fareye bakacak olursak eline uymaz.

Cevap veremedim kusura bakmayın.

Scyrox v8. bende de var çok iyi mouse ama alışamadığım için satıyorum. 36 gram çok hafif, 3950 sensörü ve Omron optik switchleri var. Forumda da öneriliyor.

Fiyatta anlaşabilirsek olabilir hoşuma gitti.

Glorious eskiden iyiydi diye biliyorum Minecraft faresi diye de geçiyordu.
R1 aim almak neden zorlaşıyor hafif olması aimi neden zorlaştırsın.

Bu da aklımdaydı sonra vazgeçtim pek malzemesi kaliteli değil dendi.

Hocam aula F75 aldım kuponda geldi ben kuponu sınırsız bende kalıyor sandım 1 hafta sonra kupon bitmiş yoksa çok ucuza direkt alacaktım Ajazz'ı.

19 santim eli olması ve daha önce kullandığı fareye bakacak olursak eline uymaz.

Çok mu büyük elim ya tutuş şeklimi değişsem denesem daha doğrusu.

Malzeme kalite olayı fazla abartılıyor. Üzecek bir malzeme kalitesi yok zaten benim elimde eski modeli var o bile sağlam ve bu yeni model için daha sağlam diyorlar.

Çok büyük değil ama büyük sınıfına giriyor. Daha önce kullandığınız mouse da büyük bir fare olduğundan ufak bi fareye geçmek şok etkisi yaratır hatta alışamama ihtimaliniz de var.

Bu fare büyükmü hocam palm tutarken elim taşıyor hatta.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-03-29 saat 02.24.10_666a973e.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 61
  • WhatsApp Görsel 2025-03-29 saat 02.24.10_ef27a619.webp
    83,8 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…