1200 TL kablosuz kulak üstü kulaklık önerisi

Müşteri memnuniyeti, alım satım kolaylığı olarak daha başka model öneremem sanırım. Parçası da çok bulunur bir model. En azından kulaklık pedine bir şey falan olsa hemen değiştirebilirsiniz.

520BT mi 560BT mi hocam sizce.

Q10i ile yakin fiyattayken QCY H3 oneririm. Q10i dun 900 lirayken alinabilir fiyattaydi.

QCY kulak üstü pek tavsiye etmem. Küçük hoparlör demek daha doğru olur kulaklıktan. Muazzam derecese ses sızdırıyor ama kulağa takınca sesi az. Çok garip.

QCY kulak üstü pek tavsiye etmem. Küçük hoparlör demek daha doğru olur kulaklıktan. Muazzam derecese ses sızdırıyor ama kulağa takınca sesi az. Çok garip.

Aşırı genellemeden vazgeçip hangi kulaklik ozelinde konustugunuzu soylerseniz daha iyi tartisabiliriz. S3 Mini'den iPhone 11'e geçtim Android pismanliktir demekten cok da farkli degil bu zira.

Aşırı genellemeden vazgeçip hangi kulaklık ozelinde konustugunuzu soylerseniz daha iyi tartisabiliriz. S3 Mini'den iPhone 11'e geçtim Android pismanliktir demekten cok da farkli degil bu zira.

H3 modeli için konuştum. Hindu montaj olduklarından zaten her üründe aynı performansı veremeyen bir markadan ne beklenir?
Düzeltme H2 modeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…