Merhaba;
17.01.2024 tarihinde aldığım sistemimi değiştirmeyi düşünüyorum. Şimdiki güncel olarak kullandığım PC ortalama ne kadar eder? Ona göre üstüne ekleyip yeni sistem almak istiyorum.
Bu sistemleri ederi 20k civarı. Daha yüksek fiyata ilanlar görebilirsiniz ama satılmazlar. Hızlı ve kullanıcıya satmak istiyorsanız 20k falan gayet adil. Yalnız Recep hocamın dediği gibi bu sistemi satmanın hiçbir manası yok.
Satıp 2. el AM5 güncel bir sistem toplanabilir ama satıp sıfır AM5 veya Intel bir sistem alacaksanız mantıklı değil Recep hocamın da dediği gibi geliştirip kullanmak daha mantıklı.
Bu sistemleri ederi 20k civarı. Daha yüksek fiyata ilanlar görebilirsiniz ama satılmazlar. Hızlı ve kullanıcıya satmak istiyorsanız 20k falan gayet adil. Yalnız Recep hocamın dediği gibi bu sistemi satmanın hiçbir manası yok.
Satıp 2. el AM5 güncel bir sistem toplanabilir ama satıp sıfır AM5 veya Intel bir sistem alacaksanız mantıklı değil Recep hocamın da dediği gibi geliştirip kullanmak daha mantıklı.
Hocam amacım güncel sisteme geçmek yılbaşından önce fiyatlara zam gelmeden DDR5 sisteme geçmek istiyorum. Bunun için işlemci hariç bütün parçaların değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden en mantıklı seçenek yeni kasa almak olarak düşündüm.