12400F PC kaç para eder?

Bütçe
40000

Maotun

Becerikli
Merhaba;
17.01.2024 tarihinde aldığım sistemimi değiştirmeyi düşünüyorum. Şimdiki güncel olarak kullandığım PC ortalama ne kadar eder? Ona göre üstüne ekleyip yeni sistem almak istiyorum.

Dosya Ekleri

• sistem.webp
    110,5 KB · Görüntüleme: 202
Ekran kartını, çok iyi fiyata almışın ha. 2024'te en az 10 K'ya satılıyordu 4060.

Bu sistemleri ederi 20k civarı. Daha yüksek fiyata ilanlar görebilirsiniz ama satılmazlar. Hızlı ve kullanıcıya satmak istiyorsanız 20k falan gayet adil. Yalnız Recep hocamın dediği gibi bu sistemi satmanın hiçbir manası yok.

Satıp 2. el AM5 güncel bir sistem toplanabilir ama satıp sıfır AM5 veya Intel bir sistem alacaksanız mantıklı değil Recep hocamın da dediği gibi geliştirip kullanmak daha mantıklı.

Satıp 2. el AM5 güncel bir sistem toplanabilir ama satıp sıfır AM5 veya Intel bir sistem alacaksanız mantıklı değil Recep hocamın da dediği gibi geliştirip kullanmak daha mantıklı.

Hocam amacım güncel sisteme geçmek yılbaşından önce fiyatlara zam gelmeden DDR5 sisteme geçmek istiyorum. Bunun için işlemci hariç bütün parçaların değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden en mantıklı seçenek yeni kasa almak olarak düşündüm.

Şu sistemin hiçbir eksiği yok neredeyse. Ekran kartını yükselt ve devam et. Paranızı çöpe atmaya bayılıyorsunuz.
Çok haklısınız şimdilik ekran kartını değiştirip böyle devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…