125.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
125.000 TL
Estağfurullah elimden geldiğince.

Oyun ağırlıklı ise 9800x3D daha iyi. Ama eğer iş ağırlıklı ise 9900x.

Topladığınız sistem güzel. Hayırlı olsunn şimdiden
Çok teşekkür ederim hocam 2 gündür konu açıyorum bir şema oluşturmak için bir siz bir de @efebatiin hocam çok yardım ettiniz.

İyi geceler hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok güzel duruyor bu ssd daha sistemi finalize etmedim genel şemayı belirledim ayrı ayrı her kulvarda(Ssd , ram vs.) birkaç tane daha konu açacağım eğer elemeler sonucu bütçede para artarsa büyük ihtimal alırım teşekkür ederim hocam

Eğer başka arkadaşlar bu konuya bakıp ha bu konunun işi bitmiş diye düşünüp yazıyorsa lütfen çekinmeyin yazın , yazdıklarınızı not alıp en son karşılaştırma yapacağım

Tamamdır hocam anladım tekrar çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun
Estağfurullah elimden geldiğince.

Oyun ağırlıklı ise 9800x3D daha iyi. Ama eğer iş ağırlıklı ise 9900x.

Topladığınız sistem güzel. Hayırlı olsunn şimdiden

Monitörsüz 5080 - 9800x3d sistem toplanır bu bütçeyle. Monitör işin içine girince işlemci ve ekran kartını 1er tık düşürüp monitör için bütçe ayarlanır ama kasım gibi toplamaya başlayacağınızı söylüyorsunuz, kasıma kadar fiyatlar ne olur mechul mevcut ekonomik koşullarda zamlanabilir ürünler. Aslında zorlansa monitörle birlikte 5080 - 9800x3d sistem yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…