Arkadaşım için fare bakıyorum. Şu an kullandığı performance xotran sensörü rahmetli oldu. Eline oturduğunu söylüyor palm tutuyor. Kablolu kablosuz 2 tane öneri yaparsanız çok iyi olur.
Rival 3 Wireless önermeyi düşündüm ama tutuş olaylarını tam bilmiyorum. Yanlış önermemek adına konuyu açtım.
G-Wolves Hati S HTS Stardust Ultra Hafif Oyuncu Mouse ÜRÜN AÇIKLAMASI G-Wolves'tan heyecan verici en yeni ürünü geldi. Bu G-Wolves Hati S Stardust! İyileşebileceklerini düşünmediğinizde yine şaşırıyorsunuz. Daha yüksek DPI seviyeleri, daha da düşük ağırlığı ve yıldızları andıran tasarımıyla...
Rival 3 Wireless palm tutusa... yani, eli cok buyuk degilse zorlansa belki olur. Aklima palm icin direkt Deathadder V2 X gelmisti ama butceyi asiyor maalesef. Kablosuz olarak ne onersem bilemedim acikcasi, butce de dar biraz kablosuz icin.
Kablolu bir oneri olarak da sekli sorun olmayacaksa ve arkadasiniz saglaksa, HyperX Pulsefire Raid dusunebilir.
G-Wolves Hati S HTS Stardust Ultra Hafif Oyuncu Mouse ÜRÜN AÇIKLAMASI G-Wolves'tan heyecan verici en yeni ürünü geldi. Bu G-Wolves Hati S Stardust! İyileşebileceklerini düşünmediğinizde yine şaşırıyorsunuz. Daha yüksek DPI seviyeleri, daha da düşük ağırlığı ve yıldızları andıran tasarımıyla...