128 GB DDR3 mü yoksa 32 GB DDR5 mi?

DDR4 olacaktı herhalde, 128 GB DDR3'ü bulmak bayağı sıkar şu an. 32 GB DDR5 daha iyidir.

DDR4 olacaktı herhalde, 128 GB DDR3'ü bulmak bayağı sıkar şu an. 32 GB DDR5 daha iyidir.
Hayır bulmak ve kullanmak anlamında bir anket yapmak istemedim. "Siz hangisini tercih ederdiniz?" veya "Size göre hangisi daha iyi?" anlamında bir anket oluşturmak istedim.

Anket şeklinde yapmıştım aslında ama sanırım kaldırılmış anket

Hayır bulmak ve kullanmak anlamında bir anket yapmak istemedim. "siz hangisini tercih ederdiniz?" veya "size göre hangisi daha iyi?" anlamında bir anket oluşturmak istedim.

O zaman şu şekilde açıklayayım, isterse 1 TB DDR3 olsun, karşısında da 16 GB DDR4 olsun yine de DDR4'ü seçerim. DDR3 ile artık hiçbir şey yapamazsınız.

Bende DDR4 var 128 GB.

Modelleme ve kodlama alanında bayağı iş çıkarır 64 GB, 128 GB RAM'ler.

O zaman şu şekilde açıklayayım, isterse 1 TB DDR3 olsun, karşısında da 16 GB DDR4 olsun yine de DDR4'ü seçerim. DDR3 ile artık hiçbir şey yapamazsınız.

DDR3 RAM'ler 2007 yılında çıkmış. Eski bir teknoloji, DDR4 ise sanırsam 2014-2015 yılları arasında çıkmış olması lazım. Ben de DDR4 seçerdim.

32 GB DDR5 dediğin şey en azından güncel mimari. Bant genişliği yardırıyor, işlemcin yeni nesil, PCI-e 4.0/5.0 NVMe SSD'lerin akıyor. 32 GB yetmedi mi? Gidersin 2 ay sonra para biriktirip bir 32 daha çakar, paşalar gibi 64 GB DDR5 yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…