13.000 TL bütçede oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe
12.500 TL

Ulureis

Çalışkan
Bütçe 12-13K maksimum. Amazon veya Hepsiburada'dan taksitli alacağım. Bütün tavsiyelere açığım. Bilgisayar başında bayağı oturuyorum daha önce ofis koltuğum vardı. Kumaş ve rahat olması önemli.

Almayı düşündüğüm koltuk:

Almak istediğin güzel ben de bunu alacaktım tasarımı da hoş.

Daha erken gelir diye düşünüyorum İstanbul'da falansan.

Ürün bugün geldi. Somunları oturtma harici her şey kolaydı. Gayet rahat duruyor şu anlık. 1, 74 110 kiloyum. Her özelliğini test ettim mekanik olarak bir sıkıntısı yok. Rahat geldi diğer oyuncu koltuklarını bilmesemde. Sorabilirsin ne merakın varsa.

Hayırlı olsun. Benim tek endişem oturulan kısım içine zamanla göçüyor. Tabii şu an bilemezsiniz ama rahat mı otururken uzun süre vs. bir de zio düşünüyordum. Ona da iyi diyorlar.

Hayırlı olsun. Benim tek endişem oturulan kısım içine zamanla göçüyor. Tabii şu an bilemezsiniz ama rahat mı otururken uzun süre vs. bir de zio düşünüyordum. Ona da iyi diyorlar.

Vallahi sert bir sünger var içinde fermuarlar var açıp gözüküyor çökme olacağını sanmıyorum. Oturduğumda şu anlık sünger gayet aynı duruyor.

Vallahi sert bir sünger var içinde fermuarlar var açıp gözüküyor çökme olacağını sanmıyorum. Oturduğumda şu anlık sünger gayet aynı duruyor.

Anladım sünger değişme olayı varsa o da iyi olabilir aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…