13.000 TL telefon önerisi

Bütçe
13.000 TL
Bu ayın sonlarına doğru bir telefon alacağım, bütçem 12-13K. Gündelik kullanım için alacağım ne önerirsiniz? Kamera ve ekran benim için önemli, aklımda Nothing Phone 1 ve A35 var.
İkinci el olur mu? Onun dışında A36’ya çıkmaya çalışın. Öğrenci iseniz öğrenci indirimi ile alın A36’yı bu bütçeye geliyor.

A36 hakkında çok şikayet duydum.
Yok bir sıkıntı yok hocam merak etmeyin.

A36 hakkında çok şikayet duydum.

Snapdragon 6 gen 3 var içinde. Exynos'lu A35'ten daha iyi oyun performansı vs alırsın mesela. Biraz daha uzun ömürlü ve tasarımsal farkları var. Henüz kronik şikayet duymadım. Gidip de Şikayetvar'a bakarsan hiçbir telefonu alma. Teknoloji şans işidir. İnşallah sorunlu cihaz denk gelmez sana.

Ne gibi? Ben de iPhone 16 Pro Max ile ilgili cok sikayet duydum. Fakat bu o telefonun alinmayacagi anlamina gelmiyor.

Epey de birçok kullanıcı kamera da renk problemi olduğundan bahsediyor. Klasik "batarya hızlı bitiyor" "telefon ısınıyor" gibi her telefonda olan şikayetlerden bahsetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…