13.000 TL'ye 27" IPS veya VA panel monitör önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan luna22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 126
  • Etiketler Etiketler
    monitör
Bütçe
13.000 TL

luna22

Üyecik
Merhabalar arkadaşlar, bütçem aslında 13K'ydi ve Samsung G65B alacaktım fakat sonrasında biraz araştırdım. Bazı insanlar ona bu kadar fiyat verilmez tarzı şeyler söylüyorlardı. Ben de vazgeçmeli miyim bilmiyorum bu durumda. Bu konuda sizin düşünceniz nedir ve eğer verilmez diyorsanız önerebileceğiniz monitör var mı acaba? İyi bir VA panel veya IPS olur, monitörle bir şeyler izlemeyi severim. Genelde hikayeli oyunlar oynarım ama arada LoL, Marvel Rivals gibi oyunlar da oynarım. Çok yüksek Hz aramam, ondan çok görüntü kalitesi daha önemli benim için.

Ve son olarak sizce G65B'ye o kadar para verilir mi yoksa değmez mi? Hâlihazırda şu an kullandığım AOC 24G4XE modeli var. 27"e ve 2K'ye geçmeyi düşünüyorum.

Şimdiden teşekkür ederim cevap için.

Hızlı bir göz atma ile ViewSonic, Gigabyte, ASUS vb. markaların monitörleri belirttiğin monitörün 3 - 4K kadar altına bulunabiliyor. Ben de değmeyeceğini düşünmekteyim.

Hızlı bir göz atma ile ViewSonic, Gigabyte, ASUS vb. markaların monitörleri belirttiğin monitörün 3 - 4K kadar altına bulunabiliyor. Ben de değmeyeceğini düşünmekteyim.
Birazcık daha marka model olarak yardım aramaktayım, yine de teşekkür ederim cevabınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birazcık daha marka model olarak yardım aramaktayım, yine de teşekkür ederim cevabınız için.

Benim önerim bu olur hocam, fiyatı uygun. Özellikleri düzgün. IPS Panel.

VA olarak oneriniz var mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…