Merhabalar arkadaşlar, bütçem aslında 13K'ydi ve Samsung G65B alacaktım fakat sonrasında biraz araştırdım. Bazı insanlar ona bu kadar fiyat verilmez tarzı şeyler söylüyorlardı. Ben de vazgeçmeli miyim bilmiyorum bu durumda. Bu konuda sizin düşünceniz nedir ve eğer verilmez diyorsanız önerebileceğiniz monitör var mı acaba? İyi bir VA panel veya IPS olur, monitörle bir şeyler izlemeyi severim. Genelde hikayeli oyunlar oynarım ama arada LoL, Marvel Rivals gibi oyunlar da oynarım. Çok yüksek Hz aramam, ondan çok görüntü kalitesi daha önemli benim için.
Ve son olarak sizce G65B'ye o kadar para verilir mi yoksa değmez mi? Hâlihazırda şu an kullandığım AOC 24G4XE modeli var. 27"e ve 2K'ye geçmeyi düşünüyorum.
Hızlı bir göz atma ile ViewSonic, Gigabyte, ASUS vb. markaların monitörleri belirttiğin monitörün 3 - 4K kadar altına bulunabiliyor. Ben de değmeyeceğini düşünmekteyim.
Hızlı bir göz atma ile ViewSonic, Gigabyte, ASUS vb. markaların monitörleri belirttiğin monitörün 3 - 4K kadar altına bulunabiliyor. Ben de değmeyeceğini düşünmekteyim.
Panel bilgisi Monitörde kullanılan panel BOE markasına ait ME270QHB-NF1 modeli. Bu panel Oxide TFT panel yapısına sahip, çoğu monitör A-SI TFT panel kullanır. Oxide TFT daha kaliteli bir panel yapısına sahiptir ayrıca güç tüketimi daha düşüktür. Bu panel dahili 8 cof ile geliyor, bu oldukça iyi...
www.technopat.net
Benim önerim bu olur hocam, fiyatı uygun. Özellikleri düzgün. IPS Panel.
Panel bilgisi Monitörde kullanılan panel BOE markasına ait ME270QHB-NF1 modeli. Bu panel Oxide TFT panel yapısına sahip, çoğu monitör A-SI TFT panel kullanır. Oxide TFT daha kaliteli bir panel yapısına sahiptir ayrıca güç tüketimi daha düşüktür. Bu panel dahili 8 cof ile geliyor, bu oldukça iyi...
www.technopat.net
Benim önerim bu olur hocam, fiyatı uygun. Özellikleri düzgün. IPS Panel.