13.000 TL'ye IKEA GRUPPSPEL oyuncu koltuğu alınır mı?

jackarmis 20

Başarılı
Dostlar, şu an sipariş ekranındayım. Yapay zekasız tuvalete gidemeyenlerdenim. Sorduğum her yapay zeka (Gemini, Google, Claude, ChatGPT) bu koltuğu çok övüyor. Zaten hiçbir şekilde Hawk-Zio gibi firmalardan oyuncu koltuğu almak istemiyorum (hem görünüş açısından, hem rahat olduğuna inanmadığımdan). Yapay zekaya önem versem de sizlerin fikrine daha çok önem veriyorum. Sizce almalı mıyım?

Açıkçası bu da rahat değil gibi duruyor. Bu arada Zio ile karşılaştıracak olursak kesinlikle mekanizması ve iskeleti bundan iyidir kilo desteği de 20 kilo daha yüksek zaten. Zio'da döküm yarasa mekanizma var.

Mağazaya ayda bir defa uğrayanlardanım. Bu koltuğu hiç beğenmediğimi ve rahat edemediğimi belirtmeliyim.
Bu gidişle 3.5 saat yol yapıp IKEA'ya gideceğim ya.. Denediklerin arasında en iyisi hangisiydi, düşüncelerini söyler misin? Zaten totalde 9 koltuk, bütçeme göre 3 koltuk var(10-16k) arası.

Kolların oynaması şart gibi bir şey, ayarlamam lazım. Ama Markus fena övülüyor, ön yargılı olmamak lazım.

Bu gidişle 3.5 saat yol yapıp IKEA'ya gideceğim ya.. Denediklerin arasında en iyisi hangisiydi, düşüncelerini söyler misin? Zaten totalde 9 koltuk, bütçeme göre 3 koltuk var(10-16k) arası.
Styrspel modelini yaklaşık 3 ay kullandım. Neredeyse ilk bir saat inanılmaz rahat ancak ilerleyen saatlerde rahatsız etmeye başlıyor. Filenin yumuşaklığını arıyorsunuz. Şu an Markus kullanıyorum. Ayarlanabilir kolçak ve boyun desteği yok. Ayrıca yerden yüksekliğini de hesaplayarak almanız lazım. Her masa altına sığmayabilir ve uzanma noktasında rahatsız edebilir.

Kolların oynaması şart gibi bir şey, ayarlamam lazım. Ama Markus fena övülüyor, ön yargılı olmamak lazım.
Sünger yoğunluğu ve malzeme kalitesi çok iyi. Bel desteği de çok tatmin etmeyebilir. Biraz daha agresif olmasını isterdim ancak orantılı bir koltuk yapmışlar diyebilirim.

O zzaman STYRSPEL'ide eledik, çünkü yeri geliyor tüm gün bilgisayar başında kalıyorum. O zaman ne yapacağız... Matchspell hariç koltuk kalmadı, onu denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…