Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 14.000 TL
- Makaleler
- 6
13.000 TL'ye geliyor, sizce alınır mı? Samsung'un giriş seviye telefonlarını kullanmaktansa böyle telefonlar daha cazip geliyor.
Tavsiye etmiyorum. Eski, sorunlar yaşayan bolca var ve bir markanın ilk telefonu alınmaz.
Evet o fiyata rakipsiz donanım ama başka telefonlara yönelmenizi öneririm.
Samsung önermeyeceğim size. Mesela bu.
sağolun np1 in ne gibi sorunları var acabaTavsiye etmiyorum. Eski, sorunlar yaşayan bolca var ve bir markanın ilk telefonu alınmaz.
Evet o fiyata rakipsiz donanım ama başka telefonlara yönelmenizi öneririm.
Samsung önermeyeceğim size. Mesela bu.
- Makaleler
- 6
En örnek bu konu var.
Arkadaşlar merhaba. Nothing Phone 1 kullanıyorum. Gerçekten çok memnundum son 2-3 haftaya kadar. Son haftalarda telefon sürekli takılıyor. 120Hz kullanmama rağmen cihaz akıcı değil. Sürekli çöküyor.
System.log cevap vermiyor diyor. Zorla yeniden başlatınca anca düzeliyor. Bluetooth bağlantısı sürekli kopuyor. Kamera uygulamasında bir fotoğraf çekeceğim tıkladıktan sonra bayağı bekliyor.
Şu son Google telefon uygulaması güncellemesinden sonra o da çok takılmaya başladı. Telefonla konuşurken kendi kendine çağrı sonlanıyor. Telefonda maksimum Mobile Legends oynarım o da günde 1 maç bazen...
System.log cevap vermiyor diyor. Zorla yeniden başlatınca anca düzeliyor. Bluetooth bağlantısı sürekli kopuyor. Kamera uygulamasında bir fotoğraf çekeceğim tıkladıktan sonra bayağı bekliyor.
Şu son Google telefon uygulaması güncellemesinden sonra o da çok takılmaya başladı. Telefonla konuşurken kendi kendine çağrı sonlanıyor. Telefonda maksimum Mobile Legends oynarım o da günde 1 maç bazen...
@Silinen üye deneyimlemişti.
Panel kalitesiz.
Kısaca;
-Kalitesiz panel.
-Kötü ekran süresi.
-Sorunlu yazılım.
Eskidi. Realme 12+ bakabilirsiniz. Samsung isterseniz yine de A36.13.000 TL'ye geliyor, sizce alınır mı? Samsung'un giriş seviye telefonlarını kullanmaktansa böyle telefonlar daha cazip geliyor.