13.000 TL'ye tablet önerisi

Bütçe
13.000 TL

573

Uzman
Aklımda Tab S10 Lite ve Huawei MatePad 11.5" 2025 var. İçinden kalem çıkması benim için önemli. Siz ne önerirsiniz?

Huawei MatePad'in kılıflı ve kalemli versiyonu 15.000e geliyor hatırladığım kadarıyla, Honor pad 9 alıp yanına kendi kalemi satılıyor onu da alabilirsin oda 13.200 TL'ye gelir...

Tab S10 Lite'ın yonga seti iyi değil, Huawei'in de yazılımı sıkıntılı...

Yani ikisi de iyi değil .

Tab S10 Lite'ın yonga seti iyi değil, Huawei'in de yazılımı sıkıntılı...

Yani ikisi de iyi değil .

Siz ne önerirsiniz? Bütçeme şu anlık en uygun S10 Lite gibi geliyor. Huawei galiba kalemli olan 15k civarındaymış.

Bütçeyi aşıyor. Ki onun yerine V9 alması daha iyi olur
Amacına bağlı. Özellikle Oyun ve emulator için snapdragon çok daha stabil. Mediatek cihazlardaki pil süresi şikayetinden bahsetmiyorum bile.

Marka adına ve 7 yıl güncelleme garantisine güvenip Exynoslu bir Samsung tablet almanızı katiyyen önermem. Tab S10 Lite kesinlikle alınmaz. Ekranı vasat, pili düşük, ekran yenileme hızı yetersiz, sadece 6 GB RAM var, verimsiz işlemcisini saymıyorum bile. 14 bin TL fiyatını kesinlikle haketmiyor. Baştan aşağı kısıtlanmış bir tablet. Hani tek bir özelliğiyle dahi öne çıkmıyor.

Yukarı çıkabilirseniz Honor Pad 10 veya Pad V9 bakabilirsiniz. Çıkamazsanız bütçe dahilinde Lenovo Idea Tab Pro düşünülebilirsiniz.

Ben olsam bütçe artırıp full paket Honor Tab V9 alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…