13 dolara Squad benzeri askeri simülasyon oyunu önerisi

Bütçe
12-13 dolar

573

Uzman
Merhaba,

Squad tarzında askeri simülasyon oyunu arıyorum. Squad maalesef ki sistemimde çok kastı. Battlefield 1-5, Insurgency Sandstrom, Hell Let Loose, Arma 3 ve Enlisted dışında öneriniz var mı?

İşlemci: i7-4900
Ekran kartı: RX 570 4 GB.

Son düzenleme:
Battlefield serisine bakabilirsiniz fakat Squad kadar gerçekçi bir simülasyon havası yok.

Saydıklarınız dışında “Battlebit” var, düşük sisteme sahip kişilere hitap ediyor.
O saydıklarınızı sevmediyseniz zaten hiçbirini sevmezsiniz gerçi.

Saydıklarınız dışında “battlebit” var, düşük sisteme sahip kişilere hitap ediyor.
O saydıklarınızı sevmediyseniz zaten hiçbirini sevmezsiniz gerçi.

Saydıklarımı oynadığımdan dolayı geçmiştim. BattleBit'e göz atacağım, bunun haricinde project reality nasıldır? Battlefield 2 indirmeye gerek duymadan direk kendi sitesinden indirebiliyorum.

Saydıklarımı oynadığımdan dolayı geçmiştim. BattleBit'e göz atacağım, bunun haricinde project reality nasıldır? Battlefield 2 indirmeye gerek duymadan direk kendi sitesinden indirebiliyorum.

Project reality hiç duymadım hocam.
Insurgency Sandstorm'a yakında yeni operasyon gelecekmiş, yeni modlar gelecek sanırım birkaç yorum görmüştüm.
Onun dışında Squad gibi olup biraz daha Arcade kayan Battlefield 3 veya 4’e bakabilirsiniz. Conquest modları Squad’a benziyor.

İfadeler: 573
Project Reality bir BF2 moduydu. Optimizasyonu birazcık kötü ama denemekten zarar gelmez beğendiyseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…