@jackarmis pardon, siz Gaming Gecesini kast ediyorsunuz. Evet, o parçalarda indirim olur ama PC toplama sihirbazına yansır mı bilmiyorum. Şu an sihirbazda görünenler (b)indirim.
Ben bu sistemi alacaktım 1 hafta önce 10 Bin TL daha ucuzdu. Hem de ekran kartı PNY olan idi daha iyiydi. Kasanın fanları yok diye almamıştım, fansız modelmiş. Pişman oldum
@jackarmis pardon siz gaming gecesini kast ediyorsunuz. Evet, O parçalarda indirim olur ama PC toplama sihirbazına yansır mı bilmiyorum. Şu an sihirbazda görünenler (b)indirim.
Eğer 2.000 TL ise hemen alayım başkan. İncehesap'a mail attım. Bu kasaya şu fanları almalısınız deyip 10 bin TL lik fan masrafı çıkarttılar. Sanırım bu hazır sistem en iyisi gibi görünüyor. İndirim olunca otomatik fiyatı düşer mi acaba?
Eğer 2.000 TL ise hemen alayım başkan. İncehesap'a mail attım. Bu kasaya şu fanları almalısınız deyip 10 bin TL lik fan masrafı çıkarttılar. Sanırım bu hazır sistem en iyisi gibi görünüyor. İndirim olunca otomatik fiyatı düşer mi acaba?
Arkadaşın attığı Thanatos V2'yi keşke o gün alsayım. PNY 5070Ti vardı ve 125 Bin TL idi. Şu anki 5070ti ler PNY kadar iyi değil hem de daha pahalı üstüne sisteme +10 bin TL zam.
Eğer 2.000 TL ise hemen alayım başkan. İncehesap'a mail attım. Bu kasaya şu fanları almalısınız deyip 10 bin TL'lik fan masrafı çıkarttılar. Sanırım bu hazır sistem en iyisi gibi görünüyor. İndirim olunca otomatik fiyatı düşer mi acaba?