Başkan 5 bin TL anakarttan 30 bin TL lik ana karta çıkmışsın. 30 bin tl lik anakart fazla olmaz mı bu bütçe için?Thermalright TL-C12B-S V3 ARGB 120mm Siyah 3’lü Kasa Fanı bu üçlü fanı ve extra olarak egzoz fanı olarak bu modeli ayrı alırsın.
İndirim başlasın o zaman karar verirsin. Ruling Silver sistemi takipte kal. BitFenix'ya da Vento kasa her türlü alınır.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 135.000 TL
Başkan 5 bin TL anakarttan 30 bin TL'lik anakarta çıkmışsın.
B850 MPG Edge Ti seçersin. Ekran kartını da Colorful yaparsın. Özelleştirme işi kolay onu ayarlarız, kendime setup yapıyordum. MSI her anakart alınmaz, BIOS'u sıkıntılı.
Bu sistemi kaçırma @jackarmis
Başkan 16 gb rami var, 128 bin TL. 142 bin TL ye thanatos v2 daha mantıklı değil mi? Nerdeyse her parçası daha iyi ve daha ucuza gelmiş oluyor.B850 MPG Edge Ti seçersin. Ekran kartını da Colorful yaparsın. Özelleştirme işi kolay onu ayarlarız, kendime setup yapıyordum. MSI her anakart alınmaz, BIOS'u sıkıntılı.
Bu sistemi kaçırma @jackarmis
Başkan 16 GB RAM'i var, 128 bin TL. 142 bin TL'ye thanatos V2 daha mantıklı değil mi? Neredeyse her parçası daha iyi ve daha ucuza gelmiş oluyor.
RAM 32 vardı onda ya, hemen bitmiş. Thanosa kaldın yine.
Dediğim gibi Thanatos'u almadığıma öyle bir pişmanım ki. Şimdi daha kötü ekran kartıyla ve 10 bin TL zamlanmış haliyle almak istemiyorum. Hatta yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta önce ramleri de CL30 idiRAM 32 vardı onda ya, hemen bitmiş. Thanosa kaldın yine.
Patriot RAM stokları bitti, son dakika eklerlerse bilemeyiz. Thanosun ekran kartını Colorful yaparsın. Gainward kötü değil bu arada.
PNY çok daha iyi diyolar yabancı forumlardaPatriot RAM stokları bitti, son dakika eklerlerse bilemeyiz. Thanosun ekran kartını Colorful yaparsın. Gainward kötü değil bu arada.
Şu an çoğu markada sıkıntı var. ASUS ROG astral ve TUF serisi hariç tabii.
Benim baktığım kaynaklar PNY'nin daha sessiz, daha iyi soğutan, daha sorunsuz olduğunu söylüyordu Gainward ve Colorful'a kıyaslaŞu an çoğu markada sıkıntı var. ASUS ROG astral ve TUF serisi hariç tabii.
Eki Görüntüle 264670
Eki Görüntüle 264671
3 saatlik testle çok net bilgiler elde edemezsin, bir de yapay zekâ ile araştırdıysan durum vahim demektir, hangi marka olursa olsun şansına kalmış. Kullanmaya başladıktan 5 ay sonra netleşir.
Yeni konular
-
-
-
-
Giyim Pierre Cardin'de 1.500 TL'ye 400 TL kupon indirimi
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-