Gaming gecesinden kaynaklı fiyat şu an 131.969 TL oluyor.
Son düzenleme:
3 saatlik testle çok net bilgiler elde edemezsin, bir de yapay zekâ ile araştırdıysan durum vahim demektir, hangi marka olursa olsun şansına kalmış. Kullanmaya başladıktan 5 ay sonra netleşir.
Şu an attığım sistemden neyi çıkartıp neyi takayım? İş bana kalsın istemiyorum. Attığım link açıldı değil mi sen de?B850 Gaming Plus alınmaz, BIOS tutarlı değil. Edge Ti modeli yapın ya da Gigabyte B850M-Force modeline bakın. ASUS B850M-K da olabilir. Güç kaynağını düz modellerden seçin, kenarlı çıkıntılı vs köşeli çok tutulmuyor. Lian Li'ya da NZXT fark etmez. ATX 3.1 PCI-e 5.0 ya da 5.1 olsun, Gold serileri iyidir. 9800X3D ye o hava soğutma biraz yetersiz olabilir, yeterli olur ama değerler sıvı soğutmaya göre 5-8 derece yüksek olabilir, sıvı soğutma takın.
U an attığım sistemden neyi çıkartıp neyi takayım?
3 Farklı yapay zekaya sordum kesinlikle Edge seçmem gerektiğini söylediler, Sp serisi küçükmüş. Teyit amaçlı söylüyorum.MSI B850 Gaming Plus'u çıkartın, onun yerine gigbayte X870 ya da B850M-Force ekleyin. Güç kaynağını da Lian Li sp serisi ya da NZXT C850 yapın. @stormhawks47 yardımcı olur.
Gigabyte X870 gamıng soket AM5 DDR5 8200(OC) MHz Wi-Fi 6 ATX gaming (oyuncu) anakart bunu mu ekleyeceğim bütçem bir tek 10 bin TL'lik olana yetiyor.