KS KS seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.318 Çözümler 11 Beğeniler 3.260 16 Eylül 2025 #11 Caner Uncu dedi: Sırf DRAM yok diye SSD'ye "kalitesiz" diyen arkadaş garip bir şeyler yaşıyor olmalı. Neyse, monitör dahil mi 14.000 TL verdi? Öyleyse düşük geldi bana. Ben olsam vermem o fiyata. Genişletmek için tıkla... DRAM var hocam bu arada. Sizin monitör dahil hocam. Artık dayanamıyorum bu bu ekran kartına. 15-16 ya çıkartmaya çalışacağım dükkanda.
Caner Uncu dedi: Sırf DRAM yok diye SSD'ye "kalitesiz" diyen arkadaş garip bir şeyler yaşıyor olmalı. Neyse, monitör dahil mi 14.000 TL verdi? Öyleyse düşük geldi bana. Ben olsam vermem o fiyata. Genişletmek için tıkla... DRAM var hocam bu arada. Sizin monitör dahil hocam. Artık dayanamıyorum bu bu ekran kartına. 15-16 ya çıkartmaya çalışacağım dükkanda.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.836 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.196 Yer Çorum 16 Eylül 2025 #12 seeraddar dedi: DRAM var hocam bu arada. Sizin monitör dahil hocam. Artık dayanamıyorum bu ekran kartına. 15-16'ya çıkartmaya çalışacağım dükkanda. Genişletmek için tıkla... Kioxia G3'te DRAM yok. AGI'nin bazılarında var, model kodu yazılmadığı için bir şey diyemem. Monitör dahil 15 de az bence ama acilse sat tabii.
seeraddar dedi: DRAM var hocam bu arada. Sizin monitör dahil hocam. Artık dayanamıyorum bu ekran kartına. 15-16'ya çıkartmaya çalışacağım dükkanda. Genişletmek için tıkla... Kioxia G3'te DRAM yok. AGI'nin bazılarında var, model kodu yazılmadığı için bir şey diyemem. Monitör dahil 15 de az bence ama acilse sat tabii.
KS KS seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.318 Çözümler 11 Beğeniler 3.260 16 Eylül 2025 #13 Caner Uncu dedi: Kioxia G3'te DRAM yok. AGI'nin bazılarında var, model kodu yazılmadığı için bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... G3 ama bir şey ama tam modeli bilmiyorum. Vatan da indirim varken sizin önerinizle bu SSD'yi aldım, DRAM olduğunu söylemiştiniz.
Caner Uncu dedi: Kioxia G3'te DRAM yok. AGI'nin bazılarında var, model kodu yazılmadığı için bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... G3 ama bir şey ama tam modeli bilmiyorum. Vatan da indirim varken sizin önerinizle bu SSD'yi aldım, DRAM olduğunu söylemiştiniz.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.836 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.196 Yer Çorum 16 Eylül 2025 #14 @seeraddar, bu G3 değil Exceria Plus. Bunda DRAM var. Sınıfına göre taş gibi SSD'dir.
KS KS seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.318 Çözümler 11 Beğeniler 3.260 16 Eylül 2025 #15 Caner Uncu dedi: @seeraddar, bu G3 değil Exceria Plus. Bunda DRAM var. Sınıfına göre taş gibi SSD'dir. Genişletmek için tıkla... Sattım artık. Son saniyelerde fiyattan düşürül SSD'yi almak istedim ama artık tablet kullanacağım. Büyük ihtimal 4 yıl, belki 5 6 yıl boyunca bilgisayar almam. O yüzden köşede ölmesini istemedim diye vazgeçtim.
Caner Uncu dedi: @seeraddar, bu G3 değil Exceria Plus. Bunda DRAM var. Sınıfına göre taş gibi SSD'dir. Genişletmek için tıkla... Sattım artık. Son saniyelerde fiyattan düşürül SSD'yi almak istedim ama artık tablet kullanacağım. Büyük ihtimal 4 yıl, belki 5 6 yıl boyunca bilgisayar almam. O yüzden köşede ölmesini istemedim diye vazgeçtim.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.059 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.352 Yer İstanbul 16 Eylül 2025 #16 Caner Uncu dedi: Sırf DRAM yok diye SSD'ye "kalitesiz" diyen arkadaş garip bir şeyler yaşıyor olmalı. Neyse, monitör dahil mi 14.000 TL verdi? Öyleyse düşük geldi bana. Ben olsam vermem o fiyata. Genişletmek için tıkla... Caner hocam, ben G3'ü görmedim, kusura bakmayın. AGİ için dedim. G3 plus iyi bir SSD zaten, sayenizde biliyoruz.
Caner Uncu dedi: Sırf DRAM yok diye SSD'ye "kalitesiz" diyen arkadaş garip bir şeyler yaşıyor olmalı. Neyse, monitör dahil mi 14.000 TL verdi? Öyleyse düşük geldi bana. Ben olsam vermem o fiyata. Genişletmek için tıkla... Caner hocam, ben G3'ü görmedim, kusura bakmayın. AGİ için dedim. G3 plus iyi bir SSD zaten, sayenizde biliyoruz.