14 bin TL telefon önerisi

Vira

Üstün
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda Türkiye'ye döneceğim ve telefonum çalışmayacak. 14 bin TL'ye güzel telefon var mı? Yoksa kayıt ettireceğim sanırım. Şu anda Pixel 8 Pro kullanıyorum.

Kaydettir. Pixel 8 zaten S23Ultra ve iPhone 15 Pro muadili. O yüzden düşmene hiç gerek yok.

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda Türkiye'ye döneceğim ve telefonum çalışmayacak. 14 bin TL'ye güzel telefon var mı? Yoksa kayıt ettireceğim sanırım. Şu anda Pixel 8 Pro kullanıyorum.
Bu aralar hayalim olan telefonlardan biri sanırım, almak isterdim.

Yurt disi ikametin varsa 6 ay fiziksel SIM + 6 ay eSIM olacak sekilde 360 gun kullanabilirsin, kalan 5 gun de telefonu kullanmayiver Yurt disi ikametin yoksa da 4 ay eSIM + 4 ay fiziksel SIM olacak sekilde 8 ay kullanabilirsin, kalan 4 ayda da sadece alo demeye yarayan ucuz bir iPhone 6S falan alip yoluna bakabilirsin. 31.000 lira kayit ucretine vermek sacmalik.

14K'ye bi' tek Honor 90 var elle tutulur. O da Pixel'in yanında oyuncak kalır.

Bence kayıt ettir. Pixel 8 Pro çok iyi bir cihaz.

İleride bu sayılara bir düzenleme gelirse ve süre düşerse ne olacak? Aldığıyla kalacak. Bence kayıt yaptırılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…