• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

14 yaşında 1.80 boy ve 100 kilo ile basketbolcu olunabilir mi?

xrat

Uzman
Merhaba herkese, direkt konuya gireyim: Benim boyum 1.85, yaşım ise 14. Sizce basketbol kursuna gidersem basketbolcu olabilir miyim? Kilom da 100, hatta galiba 100'den daha fazla da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce maşallah . Kursa başlayıp hocaların gözüne girmen lazım. Oynayacağın pozisyon zaten Center olur büyük ihtimalle. Kondisyonun iyiyse, dengen sağlamsa profesyonel basketbolcu olmasan bile ilerleyebilirsin diye düşünüyorum.

Basketbol oynarsin. Calisirsan iyi de oynarsin ama profosyonel oyuncu olabilir misin bilemem.

Merhaba herkese, direkt konuya gireyim: Benim boyum 1.85, yaşım ise 14. Sizce basketbol kursuna gidersem basketbolcu olabilir miyim? Kilom da 100, hatta galiba 100'den daha fazla da olabilir.
Çok rahat olabilirsin. Ancak iyi bir basketbolcu olmak için ne kadar çok çalışmak gerektiğini biliyorsundur hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…