Sen yine de doktora görün. O yaş için anormal bir boya sahipsin. Kötü bir şey var demiyorum, sadece kontrole git (örn: Sultan Kösen). Uzun boyla da vücut yapmak biraz zor diye biliyorum.Hocalarım benim boyla bir derdim yok. Ama bir dolph lundgren olmak fena olmazdı. O boylarda olursam sağlam vücut yapmayı istiyorum. Idolümdür dolph lundgren.
Hocam bence pek anormal bir şey sormadım. Hani bazı insanlar vardır sadece boyum kaç olur diye konu açar. O tür konular banlanmalı bence. Çünkü hiçbir şey belirlenemez doktor olmadan.
Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Hocalarım benim boyla bir derdim yok. Ama bir dolph lundgren olmak fena olmazdı. O boylarda olursam sağlam vücut yapmayı istiyorum. Idolümdür dolph lundgren.
190 küsür oldugunda nasil oyle dolu bir vücut yapacaksın ki? Belki 15 seneni vermek zorunda kalacaksın. 15 sene makro mikro hesaplaya hesaplaya geçeceksin. Ben 180 boyla doldurmaya yaklasamadim bile. Ortalama bir sey yapıp pes ettim.
Sen yine de doktora görün. O yaş için anormal bir boya sahipsin. Kötü bir şey var demiyorum, sadece kontrole git (örneğin: Sultan kösen). Uzun boyla da vücut yapmak biraz zor diye biliyorum.
Anormal olan nedir hocam? Ben de o yaşta o boydaydım. Ayrıca bu boylarda yaşta tanıdıklarım var.
190 küsur oldugunda nasıl oyle dolu bir vücut yapacaksın ki? Belki 15 seneni vermek zorunda kalacaksın. 15 sene makro mikro hesaplaya hesaplaya geçeceksin. Ben 180 boyla doldurmaya yaklasamadim bile. Ortalama bir şey yapıp pes ettim.
Doğal yollarla yapmak çok zor, o boylarda.
- Makaleler
- 3
Yeni nesil hormonlu. O yaşta I boya sahip çok kişi görüyorum. Ama genelde taş çatlasa 5 cm daha uzuyorlar.
26 yaşındayım. Ömrümün yarısını 165 olarak geçirdim. 10+ yıldır giydiğim montum var. Hala büyük geliyor. Çok sağlıklı değilim ama boy ile alakası yok.14 yaşında uzaması duran sağlıklı bir insan yoktur diye düşünüyorum
Teşekkürler hocam.Maşallah hocam size, Allah hastalık kaza bela vermesin. 2 yaş büyüğüm sizden 1.75'i zar zor geçtim.
Gerçekten zor gibi duruyor. Üstüne bir de 62 kilo civarındayım şu an. Eğitim hayatını etkileyecek bir çaba lazım.
Şu an kara kara düşünüyorum. İleride iş, eğitim hayatım ağır geçerse spor yapmaya vakit bulamama ihtimalim var. O şekilde bir hayatta uzun boy gerçekten eksi olur.
Son düzenleme:
Ergenliğe çok erken girdiğin kesin. Muhtemelen bundan sonra çok fazla boy atmazsın. Tabii ki daha uzarsın ama 2 metrenin altında kalırsın diye düşünüyorum, umarım da öyle olur. Çok uzun olmanın eziyeti ayrı, zaten şu an bile ortalamanın epey üzerindesin, az çok tahmin edersin. 
RockyHighway79
Üstün
Erkeklerde boy uzaması 16-20 yaş arasında tamamlanır genellikle. Kızlarda bu yaş 14-18'dir. Kızlar 14'den sonra, erkekler de 16'dan sonra aman aman bir uzama olmaz genellikle. 14 yaşındaki bir erkeğin 18 yaşına kadar ortalama 10-11 cm civarı uzaması beklenir. Ama sen 14'ün başında mısın veya senin kemik yaşın 14'mü gibi gibi faktörler de var. 15'e daha yakınsan 18'e kadar 10-11 santim olan uzama potansiyelin yarı yarıya düşer, yani bu sefer 5 santim uzaman beklenir 18 yaşına kadar.
Uyuyan Sincap
Üstün
Hocalarım benim boyla bir derdim yok. Ama bir dolph lundgren olmak fena olmazdı. O boylarda olursam sağlam vücut yapmayı istiyorum. Idolümdür dolph lundgren.
Hocam bence pek anormal bir şey sormadım. Hani bazı insanlar vardır sadece boyum kaç olur diye konu açar. O tür konular banlanmalı bence. Çünkü hiçbir şey belirlenemez doktor olmadan.
Tam bu videoya oldu. Bende 170 im sende 187 sin. O kadar uyumlu ki anlatamam
Thanos
Üstün
ortalamanın çokça üstündesin 1.80 altı olsan anlarım da bu çok komik olmuş. Boyun mükkemmel daha üstü aşırı sırıtıyor.Arkadaşlar yaşım 14, boyum 186/187. buradan bir tahmin istemek bile mantıksız bir şey ama en kötü ihtimali sorduğum için pek bilimsel hesaplama gerekmiyor. Doğal demekteki kastım beslenme faktörünün düzgün normal olması gibi şeyler. Yani steroid falan söz konusu değil.
En kötü ihtimalle kaç cm daha uzayabilirim? 14 yaşında uzaması duran sağlıklı bir insan yoktur diye düşünüyorum.