14 yıllık evden taşındıktan sonra değişime nasıl alışılabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Relapse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 136
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

Relapse 68

Üstün
Yer
Antalya
14 yıldır Alanya'da aynı binada yaşıyoruz. Burası benim için sadece bir ev değil, anılarımın olduğu, alıştığım, sosyal çevremi kurduğum bir yer. Ancak şu an sitedeki bazı kişilerle birlikte buradan çıkmak zorundayız ve ailemle birlikte Alanya'ya 13 km uzaklıkta bir köyde yaptırdığımız eve taşınacağız.

Açıkçası bu değişimi istemiyorum. Burada bir düzenim var, arkadaşlarım, günlük alışkanlıklarım, bildiğim bir çevre var. Şehirde yaşamanın getirdiği kolaylıklara alıştım; market, eczane, kafeler, toplu taşıma… hepsi elimin altındayken şimdi çok daha sakin ve izole bir yerde yaşamak zorunda kalacağım.

Ailem köyde daha huzurlu bir hayat süreceğimizi düşünüyor, doğayla iç içe olmanın daha sağlıklı olacağını söylüyorlar. Belki haklılar ama bu geçiş benim için kolay olmayacak gibi hissediyorum. Köyde sosyal hayatım nasıl olacak, kendimi yalnız hisseder miyim, şehirdeki alışkanlıklarımı bırakmak zorunda kalmak beni nasıl etkiler bilmiyorum.

Daha önce böyle bir değişim yaşayan, şehirden köye taşınan var mı? Bu sürece nasıl alışabilirim? Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…