Bütçe
145.000 TL
Yer
Cintra
Sizce bu iki modelden hangisini almak daha mantıklı? RKS ikinci elde düşük km'li ve ucuz olması sebebiyle benim için ön planda. Voge ise kalite olarak övüldüğü için. 1-2 sene arası öğrenme amaçlı kullanacağım için öyle aşırı pahalı bir şey istemiyorum. Honda'nın CBR'ı da listemde fakat yeni olan naked modeli aşırı çirkin.

Ek: A1 sınıfı ehliyet alacağım.

Yaklaşık 150 bine çinli 125cc almak mantıksız.
Hocam, tamam da firmanın kendisi Mercedes'e motor üretiyormuş. Üstüne ön tekerde ABS var. Raider'da yok olduğu için bi' tık uzaklaştım. Daha iyisini önerebilirseniz aynı fiyat aralığında ona da bakarım zaten. Sadece 2'si arasında kalmayın yani.

Sizce bu iki modelden hangisini almak daha mantıklı?
Ne olursa olsun çinli motorlar sadece ama sadece son çare olarak alınır. Ancak dünyada başka motor kalmadığında bir seçenek olabilir.
Raider 125, NS 125, MSX 125, CB125R bakabilirsin.

Hocam, tamam da firmanın kendisi Mercedes'e motor üretiyormuş. Üstüne ön tekerde ABS var. Raider'da yok olduğu için bi' tık uzaklaştım.
Dostum açık konuşayım, yok bu motor Honda'nın bloğunu kullanıyor, BMW'ye motor yapıyor, mercedes buna çalışıyor muş muş.
Bunlar hikaye, bazen insanlar gelip böyle anlatıyorlar komik oluyor. Çünkü anlattığın olayın almayı düşündüğün motorla alakası yok.

Biraz geniş düşün, motor bu. Kaza yapabilirsin bir parça lazım olabilir, her şey olabilir.
Cart curt parçası için ara yetkili servisi, stok durumunu sor. Ön amortisör, ekran, far, ayna fiyatlarını sor.

Ne olursa olsun çinli motorlar sadece ama sadece son çare olarak alınır. Ancak dünyada başka motor kalmadığında bir seçenek olabilir.
Raider 125, NS 125, MSX 125, CB125R bakabilirsin.

Dostum açık konuşayım, yok bu motor Honda'nın bloğunu kullanıyor, BMW'ye motor yapıyor, mercedes buna çalışıyor muş muş.
Bunlar hikaye, bazen insanlar gelip böyle anlatıyorlar komik oluyor. Çünkü anlattığın olayın almayı düşündüğün motorla alakası yok.

Biraz geniş düşün, motor bu. Kaza yapabilirsin bir parça lazım olabilir, her şey olabilir.
Cart curt parçası için ara yetkili servisi, stok durumunu sor. Ön amortisör, ekran, far, ayna fiyatlarını sor.
Anladım hocam. Zaten Voge'yi satan yetkili satıcıya sorduğum zaman çoğu şeyi gelmiyormuş. Tvs'ten ise vazgeçme sebebim 1 sene sonrasında a2 ehliyetimi alır rs200 alırım diye vazgeçtim. Şu anda Lavinia ile iyice öğrenicem motoru. Üstüne servis ve parça problemi yok gibi bir şey yaşadığım il içinde.