Bir abimiz için çocuğuna evde ve okulda kullanabileceği klavyeli tablet bakıyoruz. Ortaokula gidiyor. Maksimum bütçemiz 20.000 TL. Çok anlamıyorum tabletlerden. Önerilerinizi alabilir miyim? Teşekkürler.
Bir abimiz için çocuğuna evde ve okulda kullanabileceği klavyeli tablet bakıyoruz. Ortaokula gidiyor. Maksimum bütçemiz 20.000 TL. Çok anlamıyorum tabletlerden. Önerilerinizi alabilir miyim? Teşekkürler.
Bende aktif MatePad 11.5 var kalemli ve klavyeli. Müthiş bir alet çok memnunum mesela. Yaklaşık 15-16k ya 11.5 2025 versiyonunu klavye ve kalemli şekilde alabilir. Aklında takılan soruları memnuniyetle cevaplarım. Aynı zamanda o yaştaki çocuğun oynayacağı oyunları da rahatlıkla çalıştırır.
Tabii bu kişisel bir tercih ben kullanıp memnun kaldığım için öneriyorum Samsung da bakabilirsin.
2.5K PaperMatte Ekran, 10100 mAh pil ve 40W hızlı şarj özelliklerine sahip HUAWEI MatePad 11.5" 2025'i deneyimleyin. HUAWEI'in resmi Online Mağazası'ndan hemen satın alın.<br/>
consumer.huawei.com
@mortem.dll ama cihazı kurduktan sonra şu iki rehber işinize yarar.
Merhaba. Bugünlerde Huawei cihaz alanları görüyorum ve hepsi de ilk kurulum sırasında ne yapacağını iyi bilmiyorlar doğal olarak. Ben de bunun için basit bir rehber hazırlamak istedim.
F-Droid Yükleme
Adım 1) F-Droid nedir ve nereden yükleyebilirim?
F-Droid, Android kullanıcıları için açık kaynaklı ve özgür uygulamaların kurulduğu mağaza gibi yerdir. Buradan asıl indirmek istediğimiz uygulamaya ulaşacağız.
1) Daha iyi Aurora Store kullanma (Huawei versiyonlu Aurora Store)
Aurora Store'un Huawei versiyonu var. Bu versiyon diğerlerinden farklı olarak kurulum ekranına götürmeden, otomatik güncellemeler yapabiliyor. Onun dısında Aurora Store'dan farksız.
2.5K PaperMatte Ekran, 10100 mAh pil ve 40W hızlı şarj özelliklerine sahip HUAWEI MatePad 11.5" 2025'i deneyimleyin. HUAWEI'in resmi Online Mağazası'ndan hemen satın alın.<br/>
consumer.huawei.com
@mortem.dll ama cihazı kurduktan sonra şu iki rehber işinize yarar.
Merhaba. Bugünlerde Huawei cihaz alanları görüyorum ve hepsi de ilk kurulum sırasında ne yapacağını iyi bilmiyorlar doğal olarak. Ben de bunun için basit bir rehber hazırlamak istedim.
F-Droid Yükleme
Adım 1) F-Droid nedir ve nereden yükleyebilirim?
F-Droid, Android kullanıcıları için açık kaynaklı ve özgür uygulamaların kurulduğu mağaza gibi yerdir. Buradan asıl indirmek istediğimiz uygulamaya ulaşacağız.
1) Daha iyi Aurora Store kullanma (Huawei versiyonlu Aurora Store)
Aurora Store'un Huawei versiyonu var. Bu versiyon diğerlerinden farklı olarak kurulum ekranına götürmeden, otomatik güncellemeler yapabiliyor. Onun dısında Aurora Store'dan farksız.
Bu da çok iyi ayrıca gelecek HarmonyOS 6'yı alabilir. Açıkçası bütçesi dahilinde Huawei'ye olumlu gözle bakıyorsa 11.5s e çıkabilir. Ben ek olarak dışarı çıkılacaksa 12X öneririm 1000 nit panelden dolayı ama evde ya da kapalı ortamda kullanılacaksa 11.5s yeterli.