15.000-25.000 TL bütçeyle telefon önerisi

Bütçe
15.000-25.000 TL
Neden alınmaz peki hocam, büyük firmaların ya da tanınmış firmalardan almakta mı sıkıntı var mı?
Yan sanayi riski var, ikinci el değeri çok kötü. Büyük ve tanınmış firmalardan almak nispeten daha iyi olsa da hala çok iyi değil. Hala dezavantajları var ve dediğim sorunlar olabiliyor.

Yan sanayi riski var, ikinci el değeri çok kötü. Büyük ve tanınmış firmalardan almak nispeten daha iyi olsa da hala çok iyi değil. Hala dezavantajları var ve dediğim sorunlar olabiliyor.

İkinci el değeri kötü derken hocam?

A37 fena durmuyor. Ancak yenilenmiş iPhone seçenekleri nasıl? Ben iPhone 12 Pro modeli almayı düşünüyordum yenilenmiş olarak.

Bencede hocam şu anda baktım biraz.

Yenilenmiş cihazlardan uzak dur yan sanayi parçalar ve berbat işçilik oluyor hepsi. iPhone alacaksan 25'e ikinci el temiz 13 bulabilirsin.

Yenilenmiş cihazlardan uzak dur yan sanayi parçalar ve berbat işçilik oluyor hepsi. iPhone alacaksan 25'e ikinci el temiz 13 bulabilirsin.
Hocam, taksitli almak istediğimden dolayı 2. el bakmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…