azadis47
Aktif Üye
LG UltraGear 27GR83Q-B Monitör
LG UltraGear 27GR83Q-B Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
MSI G274QPX Monitör
MSI G274QPX Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Samsung Odyssey G6 32" LS32BG652EUXUF Monitör
Samsung Odyssey G6 32" LS32BG652EUXUF Monitör S32BG652EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
MSI MAG274QRF-QD E2 Monitör
MSI MAG274QRF-QD E2 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Arkadaşlar dediğim gibi 15kya yakın bütçem var. Monitörümün ekranı kırıldığı için monitörü değiştirmek istiyorum. Bu üç monitörlerden hangisini tavsiye ediyorsunuz ya da benzer fiyatlarda bunlardan daha iyi olduğunu düşündüğünüz monitör var mı? Benim monitörü kullanım amacım, MMORPG (BDO, New World) ve hikayeli (assasin Creed, Elden Ring ve GoW) tarzı oyunlar için istiyorum. Benim için görüntü kalitesi çok önemli, Hz'de dediğim gibi 144 veya üstü olsa yeter çünkü CS:GO vs. tarzı oyunlar oynamıyorum. Bu arada attığım monitörlerden bir tanesi VA panel onunla ilgili pek bilgim yok bir de o konuda aydınlatırsanız sevinirim.