15.000 TL bandında telefon önerisi

Bütçe
Yaklaşık 15.000 TL
OS güncellemesi bitmek üzere. Ayrıca güvenli satıcı yok. A17 iyi deneyim sunar mı uzun vadede? Yoksa A26 mı gerekiyor?
Samsung'un verdigi OS guncellemeleri pek bir ozellik kazandirmiyor cihaza. Exynos'un bu iki cihaz arasindaki islemcileri de guven vermiyor. A26 daha iyi bir telefon. CMF'e daha yakin. FirsatKurdu saticisi guvenilir. Nothing'in saticisi.

Amaç özellik değil aslında. Uygulama güncelleme desteği vb. ayrıca teknik servis desteği de önemli benim için. Bozulan telefonunu yaptıramadık mesela. Teknik servisini kapatmışlar.

Amaç özellik değil aslında. Uygulama güncelleme desteği vb. ayrıca teknik servis desteği de önemli benim için. Bozulan telefonunu yaptıramadık mesela. Teknik servisini kapatmışlar.
iOS olsa dedigin dogru aslinda. Ancak Android'in uygulama destegi epey uzun. Teknik servise Evofone bakiyor. O acidan yana da sorun yasamazsin. Ancak Samsunh kadar kolay degil onarimi Nothing cihazlarin. Ic mimariden kaynakli. A26 veya CMF Phone 1 arasindan tercih yapabilirsin. Onceliklerine gore A26 daha mantikli ama. Cunku Samsung'un buradaki servisi, parca bulunabilirligi vs. daha iyi. Ancak acik soylemek gerekirse cihaz olarak CMF daha iyi. Dimensty 7300 saglam yonga.

Bütçe artarsa 20k'ya nothing phone 3a var. Konudaki cihazlardan çok daha iyidir. Bütçe artmaz ise ben olsaydım a26'yı tercih ederdim. Os güncellemesini kapatıp derinlemesine debloat edince adam oluyor One UI. Üstüne üstlük birde garantinin bitmesine yakın servise batarya değişimi yaptırılabilirse on numara beş yıldız olur.

Fena değil ama olabildiğince ucuza kapatmak istiyorum. Düşük segmentte telefonlar niye bu kadar yüksek anlayamadım. Az farkla 20 bine yaklaşınca çok iyi telefonlar alınıyor. Enteresan.

İşlemci gücüne çok ihtiyacınız yok ise Vivo V60 Lite 4G bakabilirsiniz, batarya ve ekranı güzeldir, sağlamdır aynı zamanda.. işletim sistemi olan OriginOS'ta gayet akıcıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…