• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

15.000 TL bütçeye 34 inç monitör önerisi

Bütçe
15.000 TL
Merhabalar max 15 bin TL bütçe ile 34 inç monitör arıyorum. AOC CU34G2XP/BK 3 ay taksitli ile AOC CU34G4 34″ modeli arasında kaldım. Taksit benim için önemli. O yüzden 6 ay taksitli AOC CU34G4 modelini almayı düşünüyorum. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum 27 inç monitörümden geçiş yapıcağım renkler benim için önemli.

Son düzenleme:
Öğrenci indirimi kapasmına uygun değilim yoksa g65b güzel bir monitör.
Sizin uygun olmanıza gerek yok zaten.
Çevrenizde bulunan herhangi liseli veya üniversiteli birinin öğrenci belgesinde yazan barkod numarası ve T.C. kimlik numarası ile kayıt olabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Amazon'da 6 taksit ile buldum. AOC CU34G2XP/BK modeline göre daha iyi midir renk oranı vs. olarak?

Sizin uygun olmanıza gerek yok zaten.
Çevrenizde bulunan herhangi liseli veya üniversiteli birinin öğrenci belgesinde yazan barkod numarası ve T.C. kimlik numarası ile kayıt olabilirsiniz.

Ögrenci indirimli ne kadara geliyor? Şu anda sitesinde 20 bin TL olarak gözüküyor.

İki ekran da çok iyi, çok arada kaldım.

27 inç 240 Hz'den sonra 34" monitörde film video nasıl olur bilemiyorum.

32 inç ekranı da daha önceden kullandım, düz ve alışıldık gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…