crybeek

Becerikli
Arkadaşlar maksimum 15k bandında kurutma makinesi bakıyorum. Şu anda beğendiğim Altus KM954M. Isı pompalı, Altus marka olması iyi. Bulaşık makinem Altus marka memnunum. Ama tek sıkıntı galvaniz kazanmış. Yahu bu kazan malzemesi çok önemli mi? Galvaniz olması sıkıntı çıkarır mı ya da bu fiyat bandında çelik kazan ısı pompalı iyi bir makine var mı? Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar maksimum 15k bandında kurutma makinesi bakıyorum. Şu anda beğendiğim Altus KM954M. Isı pompalı, Altus marka olması iyi. Bulaşık makinem Altus marka memnunum. Ama tek sıkıntı galvaniz kazanmış. Yahu bu kazan malzemesi çok önemli mi? Galvaniz olması sıkıntı çıkarır mı ya da bu fiyat bandında çelik kazan ısı pompalı iyi bir makine var mı? Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
  • Galvaniz kazan, genellikle paslanma ve korozyona karşı dayanıklıdır, ancak çelik kazanlar, ısıyı daha iyi tutma ve enerji verimliliği açısından avantajlı olabilir.
  • Fiyat aralığında çelik kazan ve ısı pompalı kurutma makineleri bulmak zor olsa da, dikkate almanız gereken markalar şunlardır:
- Bosch WTH85222TR: Çelik kazan, enerji verimli ve geniş iç hacim.
- AEG T6DBK490: Yüksek verimli, çelik kazan ve çok çeşitli kurutma programları.
- Siemens WT45H201TR: Çelik kazan, enerji tasarrufu sağlayan pompa teknolojisi.

• Tavsiyem, öncelikle bu seçenekleri araştırarak yerel mağazalarda fiyatlarını kontrol etmeniz. Kullanıcı yorumlarına, enerji verimlilik değerlerine ve garanti şartlarına dikkat edin.
  • Kurutma makinesi alırken performansı, güvenilirliği ve müşteri hizmetlerini göz önünde bulundurmak önemlidir.