• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

15.000 TL bütçeye Samsung Odyssey G65B en iyi monitör mü?

Bütçe
12000-15000

xLeomessi

Becerikli
Merhaba iyi hafta başlangıcı dilerim herkese.

Biliyorsunuz son dönemlerin en çok konuşulan monitörlerinden G65B, ağustos indiriminde 12K bandına yükseldi. Hala alınabilecek en iyi monitör mü? 9600'dan aldığım monitörü 1 tane ölü piksel yüzünden iade etmiştim. Şu an monitör bakınıyorum, alınacak alternatif var mı? @BerkayZ87 Özellikle sizin yorumlarınızı bekliyorum hocam.

Sadece 2. ele yonelirsen anca Mini LED veya OLED monitor denk getirirsen Odyssey G65B yerine mantikli olur. Aksi takdirde bu butcede rakipsiz
Valla gözü karartmış oled alacaktım. 22k bandına çıkınca hayal oldu FB gruplarında falan geziniyorum ama hiç denk gelmedim. Elimde https://www.akakce.com/monitor/en-u...reesync-curved-oyuncu-u-fiyati,444951012.html bu monitör var elimde. Aşırı iyi değil sanırım bilgim yok, bunu ikinci monitör yapacağım.

Ölü piksel şans işidir. G65B hala fiyatının en iyisi.

Ölü piksel, kronik diyebileceğimiz bir üretim hatası değil.
Hocam alınan her 10 ürünün 8 tanesi neredeyse ölü piksel gelmesi teknoloji şans işi diyerek çıkabilceğimiz bir durum değil bence. Siz daha iyi bilirsiniz ama burda bir problem olduğu net bir şekilde belli oluyor.

Bugün itibari ile bende satın aldım,1080p den geçiş yaptım.Mükemmel monitör , her yönüyle harika duruyor.Hem Smart, 2k , 240hz, Va panelin en iyisi,başka bir şeye ihtiyacın kalmıyor…Şiddetle tavsiye ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…