15.000 TL bütçeyle 27" 240HZ QHD monitör önerisi

Bütçe
15000

Kadrio

Çalışkan
Merhaba,

Yeni bir oyuncu monitörü arıyorum. Bütçem yaklaşık 15.000 TL civarı. Ağırlıklı olarak rekabetçi FPS oyunları oynasam da arada hikayeli oyunlar da oynuyorum.

Aradığım teknik özellikler şunlar:

27 inç
2K (2560x1440)
240 Hz
1 ms
IPS veya Fast IPS

Şu an ASUS TUF VG27AQML1A modeli ile ilgileniyorum. Özellik olarak tam istediğim gibi ama bu fiyat bandında daha iyi ya da daha mantıklı alternatifler var mı emin olamadım.

Tecrübeli arkadaşların öneri ve yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Eger gunde 7-8 saat araliksiz oyun oynamiyorsan Samsung G6 OLED ogrenci indirimiyle 16k ya geliyor inanilmaz bir fiyat. Şu anda stoku yok ama her gun stoklari takip et cok yakin zamanda tekrardan stoka girecektir.

Eger gunde 7-8 saat araliksiz oyun oynamiyorsan Samsung G6 OLED ogrenci indirimiyle 16k ya geliyor inanilmaz bir fiyat. Şu anda stoku yok ama her gun stoklari takip et cok yakin zamanda tekrardan stoka girecektir.

Eki Görüntüle 160435
Öğrenci indirimi ile bayağı iyi bir fiyata geliyormuş ama bilgisayarım 6-7 saat aralıksız oyun oynamasam da genellikle gün boyu açık kalıyor. Bir sıkıntı olur mu?

Öğrenci indirimi ile bayağı iyi bir fiyata geliyormuş ama bilgisayarım 6-7 saat aralıksız oyun oynamasam da genellikle gün boyu açık kalıyor. Bir sıkıntı olur mu?

Ekran ayarlarindan hareketsiz kalinca 5 dakika sonra kapat gibi secenekler var bir sürü ekran yanmasini onlemek icin korumasi da var hiçbir problem olmaz. Windows ayarlarindan bile yapabilirsiniz ekranin 5 dakika sonra kapanmasini.

Dedigim gibi araliksiz 7-8 saat her gun oyun oynamadiginiz veya sabit bir goruntuyu her gun 2-3 saat ekranda tutmadiginiz surece OLED yanigi cok olasi degil.

Anladım teşekkür ederim. Stok uyarısını açtım ve alınabilecek monitörler listeme ekledim.

Eki Görüntüle 160435
Ben bunu 1 günle kaçırdım... Sonra mecbur gittim birkaç bin daha ucuza benzer özelliklerde IPS panelli LG bir monitör aldım. Bu OLED olan 20100ŧ mi neydi bu arada eğer G60SD ise modeli. Bu ekran görüntüsünde neden 16800ŧ onu anlayamadım. Bir aydan daha eski bir fotoğraf olabilir mi? 3 hafta önce 20000'den fazla olduğuna eminim çünkü.

Edit: Benim baktığım farklı modelmiş. Fotoğraftaki G61SD.

Yok hocam fotografi dun cektim, Samsung fiyatlari yeni dusurdu millet de akin edince aninda bitti stoku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…