Bu gayet rasyonel bir öneri. Ya da sıfır alacağım diyorsanız R5 5600+ B580 çekilebilir. Tabi B580 konusunda hala bazı spesifik oyunlarda performans düşüklüğü olduğunu göz önüne alarak almanız lazım.
r5 5600 rx7700 xt kullanmaktayım çok memnunum 4060ti den iyi bir kart gecen bir arkadaş 5500 de darboğaz yasamadıgını söylemişti
bugün 2k performansı cok iyi olan bir kart tabi monitörün 2 k mı bilemiyorum ileriye dönük iş yapar 7700 xt benim önerim o fiyatlara
R7 almam bana ne gibi avantaj sağlayacak acaba şuan kullandığım işlemci yetersiz mi kalıyor anlayamadım. Ekran kartı önerisi dedim herkes işlemci ekran kartı önermiş kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum.
R7 almam bana ne gibi avantaj sağlayacak acaba şuan kullandığım işlemci yetersiz mi kalıyor anlayamadım. Ekran kartı önerisi dedim herkes işlemci ekran kartı önermiş kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum.
15 bin liralık ekran kartı alırsanız işlemciden dolayı tam performans veremez, darboğaz yapar. R5 5500 güçlü bir işlemci değil çünkü. Ama dediğim ikiliyi alırsanız çok ciddi performans artışı elde edersiniz.
15 bin liralık ekran kartı alırsanız işlemciden dolayı tam performans veremez, darboğaz yapar. R5 5500 güçlü bir işlemci değil çünkü. Ama dediğim ikiliyi alırsanız çok ciddi performans artışı elde edersiniz.