15.000 TL R5 5500 sisteme ekran kartı önerisi

Bütçe
15.000

N2mYoqh

Uzman
Yer
Afyonkarahisar
Merhaba,

Kullanmakta olduğum Gigabyte 3060 Ti ekran kartıma su döküldü ve performansından hiç memnun değilim. Ekran kartımı yenilemek istiyorum.
  • Anakart: Gigabyte Aorus Elite.
  • İşlemci: R5 5500.
  • RAM: 32 GB 3200 MHz.
  • PSU: 850W.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç güne yeni ekran kartları tanıtılacak onları bekle.

O işlemciye düzgün bir ekran kartı alsanız dahi darboğaz yaşama veya beklediğiniz performans artışını yaşamama ihtimaliniz yüksek.

Bu gayet rasyonel bir öneri. Ya da sıfır alacağım diyorsanız R5 5600+ B580 çekilebilir. Tabi B580 konusunda hala bazı spesifik oyunlarda performans düşüklüğü olduğunu göz önüne alarak almanız lazım.

r5 5600 rx7700 xt kullanmaktayım çok memnunum 4060ti den iyi bir kart gecen bir arkadaş 5500 de darboğaz yasamadıgını söylemişti
bugün 2k performansı cok iyi olan bir kart tabi monitörün 2 k mı bilemiyorum ileriye dönük iş yapar 7700 xt benim önerim o fiyatlara

5700x3d ile 5800x3d arasında çok fazla fark var mı ?

R7 almam bana ne gibi avantaj sağlayacak acaba şuan kullandığım işlemci yetersiz mi kalıyor anlayamadım. Ekran kartı önerisi dedim herkes işlemci ekran kartı önermiş kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum.

15 bin liralık ekran kartı alırsanız işlemciden dolayı tam performans veremez, darboğaz yapar. R5 5500 güçlü bir işlemci değil çünkü. Ama dediğim ikiliyi alırsanız çok ciddi performans artışı elde edersiniz.

Ekran kartının 2.ci el olması dışında sorun yok o konuda biraz endişeliyim işin doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…