2-3 saat oyun sonrasi bir yarim saat ara verip o sekilde devam ediyorum diyorsan da Samsung OLED G6 stok gelmesini bekle 16k ya OLED monitor alma sansin olur ogrenci indirimiyle.
2-3 saat oyun sonrasi bir yarim saat ara verip o sekilde devam ediyorum diyorsan da Samsung OLED G6 stok gelmesini bekle 16k ya OLED monitor alma sansin olur ogrenci indirimiyle.
Bilmediğimden soruyorum hocam yanlış anlamayın da ekranı kapatmak nasıl oluyor ekranın power tuşuna mı basmamız gerekiyor yoksa PC yi mi kapatmak gerekiyor
Bilmediğimden soruyorum hocam yanlış anlamayın da ekranı kapatmak nasıl oluyor ekranın Power tuşuna mı basmamız gerekiyor yoksa PC'yi mi kapatmak gerekiyor
Yukaridaki ogrenci indirimli OLED G6 16K muhabbeti hala gecerliyse onun stogunu bekleyip almak en mantiklisi. Yok ben beklemekle ugrasamam diyorsan da 2K olarak LS27BG65, 1080p olarak AW2523HF veya AW2724HF.