baysigma Uzman Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 702 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Grove Street 16 Aralık 2025 #1 Merhaba, Arkadaşım fat kasa PS5 satıyor, kutusunu da verecek. Bana mantıklı gibi geldi. Cumartesi günü almayı planlıyorum. Sizce mantıklı mı?
Merhaba, Arkadaşım fat kasa PS5 satıyor, kutusunu da verecek. Bana mantıklı gibi geldi. Cumartesi günü almayı planlıyorum. Sizce mantıklı mı?
5 5124 Ziyaretçi 16 Aralık 2025 #2 Mis gibi fiyat, alınır bence. Gözünüz ile test edin kaçırmayın derim.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.503 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.718 16 Aralık 2025 #3 Sorunu yoksa alinir. Guzel fiyata sahip.
KS KS baysigma Uzman Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 702 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Grove Street 16 Aralık 2025 #4 Silinen üye dedi: Mis gibi fiyat, alınır bence. Gözünüz ile test edin kaçırmayın derim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam almadan önce test edeyim dediğiniz gibi.
Silinen üye dedi: Mis gibi fiyat, alınır bence. Gözünüz ile test edin kaçırmayın derim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam almadan önce test edeyim dediğiniz gibi.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.804 Çözümler 12 Beğeniler 7.765 Yer Aydın 16 Aralık 2025 #5 baysigma dedi: Merhaba, Arkadaşım fat kasa PS5 satıyor, kutusunu da verecek. Bana mantıklı gibi geldi. Cumartesi günü almayı planlıyorum. Sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... CFI-10XX değil ise alınır.
baysigma dedi: Merhaba, Arkadaşım fat kasa PS5 satıyor, kutusunu da verecek. Bana mantıklı gibi geldi. Cumartesi günü almayı planlıyorum. Sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... CFI-10XX değil ise alınır.
KS KS baysigma Uzman Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 702 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Grove Street 16 Aralık 2025 #6 LH44 dedi: CFI-10XX değil ise alınır. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam sorayım sağ olun.
LH44 dedi: CFI-10XX değil ise alınır. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam sorayım sağ olun.
5 5124 Ziyaretçi 16 Aralık 2025 #7 baysigma dedi: Onu bilmiyorum hocam sorayım sağ olun. Genişletmek için tıkla... Evet evet onu söylemeyi unuttum arkadaşın dediği modelde kronik sıkıntılar var onu belirtmedim. Model numarasına kesinlikle bakın.
baysigma dedi: Onu bilmiyorum hocam sorayım sağ olun. Genişletmek için tıkla... Evet evet onu söylemeyi unuttum arkadaşın dediği modelde kronik sıkıntılar var onu belirtmedim. Model numarasına kesinlikle bakın.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.804 Çözümler 12 Beğeniler 7.765 Yer Aydın 16 Aralık 2025 #8 baysigma dedi: Onu bilmiyorum hocam sorayım sağ olun. Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse dik kullanmayın mümkün mertebe. Bu serideki modeller soğutma sıvısını akıtmakla meşhur. Fat kasa CFI-11XX ve CFI-12XX modellerini buna göre revize ettiler, sonrasında kronik düzeyde herhangi bir fabrikasyon hatası yaşanmadı.
baysigma dedi: Onu bilmiyorum hocam sorayım sağ olun. Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse dik kullanmayın mümkün mertebe. Bu serideki modeller soğutma sıvısını akıtmakla meşhur. Fat kasa CFI-11XX ve CFI-12XX modellerini buna göre revize ettiler, sonrasında kronik düzeyde herhangi bir fabrikasyon hatası yaşanmadı.
KS KS baysigma Uzman Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 702 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Grove Street 16 Aralık 2025 #9 LH44 dedi: Eğer öyleyse dik kullanmayın mümkün mertebe. Bu serideki modeller soğutma sıvısını akıtmakla meşhur. Fat kasa CFI-11XX ve CFI-12XX modellerini buna göre revize ettiler, sonrasında kronik düzeyde herhangi bir fabrikasyon hatası yaşanmadı. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olur o zaman ya benim televizyonun yanında az boşluk var sadece dik durur yan durmaz yer olmadığı için.
LH44 dedi: Eğer öyleyse dik kullanmayın mümkün mertebe. Bu serideki modeller soğutma sıvısını akıtmakla meşhur. Fat kasa CFI-11XX ve CFI-12XX modellerini buna göre revize ettiler, sonrasında kronik düzeyde herhangi bir fabrikasyon hatası yaşanmadı. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olur o zaman ya benim televizyonun yanında az boşluk var sadece dik durur yan durmaz yer olmadığı için.