Bu kart 8GB olabilir ama veriyolu çok iyi değil ve bant genişliği olarak zayıf kalıyor yani bu kartın işleyeceği dokudan hayır gelmez.
Diğer sebeb ise neden 1x16GB RAM boyutu olması.
Eğer Konu Sahibi benim önerdiğim sistemi almak isterse bütçesi artarsa direk RTX 2060 SUPER ekran kartına çıkmalı, RX 6600 XT uzak durulmalı.
PSU ve ekran kartını bunlarla değiştirebilirse bütçe biraz daha kalabilir. Tek tek toplucaktım da bende vaktim yok 2 dk da bunları buldum sizinkilere ek.
Bu kart 8GB olabilir ama veriyolu çok iyi değil ve bant genişliği olarak zayıf kalıyor yani bu kartın işleyeceği dokudan hayır gelmez.
Diğer sebeb ise neden 1x16GB RAM boyutu olması.
Eğer Konu Sahibi benim önerdiğim sistemi almak isterse bütçesi artarsa direk RTX 2060 SUPER ekran kartına çıkmalı, RX 6600 XT uzak durulmalı.
topladığım sistem ddr5 olduğundan 2x8 yerine 1x16 tercih ettim ileride yükseltilebilirliği açısından.
E TİER BİR PSU GÖRÜYORUM.
12100F GÖRÜYORUM R5 5500 İLE ANCA YARIŞABİLİYOR.
1660Tİ GÖRÜYORUM 6GB VRAM GÖRÜYORUM 15K BÜTÇEDE 1660Tİ GÖRÜYORUM.
6600xt oyun performansı açısından daha iyi illa nvidia istiyorum diyorsa o zaman 2060s düşünülebilir.
Bu kart 8 GB olabilir ama veriyolu çok iyi değil ve bant genişliği olarak zayıf kalıyor yani bu kartın işleyeceği dokudan hayır gelmez.
Diğer sebep ise neden 1x16 GB RAM boyutu olması.
Eğer konu sahibi benim önerdiğim sistemi almak isterse bütçesi artarsa direk RTX 2060 Super ekran kartına çıkmalı, RX 6600 XT uzak durulmalı.
topladığım sistem ddr5 olduğundan 2x8 yerine 1x16 tercih ettim ileride yükseltilebilirliği açısından.
E TİER BİR PSU GÖRÜYORUM.
12100F GÖRÜYORUM R5 5500 İLE ANCA YARIŞABİLİYOR.
1660Tİ GÖRÜYORUM 6GB VRAM GÖRÜYORUM 15K BÜTÇEDE 1660Tİ GÖRÜYORUM.
6600xt oyun performansı açısından daha iyi illa nvidia istiyorum diyorsa o zaman 2060s düşünülebilir.