27 İnç, 2K, Minimum 240 Hz, Fast IPS istiyorum. Çoğunlukla LoL oynayacağım. Bir önemi varsa işlemcim ve ekran kartım: R7 9800X3D ve RTX 5070 Ti
15 bin TL bütçem var. İncehesap üzerinde 500-600 TL indirim kuponum var o yüzden oradan istiyorum ama fark etmez başka siteden de önerebilirsiniz. Yukarı aşağı ayarı olsun ve tercihen hoparlörü olursa sevinirim.
Ahahaha başkan sen bana hep yardımcı oluyosun ya sağ ol var ol. Yapay zekadan destek almama biraz kızıyosun ama Gemini/Claude'da şu iki üründen birini al dedi:
Bu da iyiymiş başkan teşekkür ettim. Şu an yukarıda attığım 2 AOC modeli ve senin attığın monitör arasında kaldım. Biraz araştırıp aradaki farkı vermeye değer mi değmez mi ona göre 1-2 saat içinde tercih yapar sipariş veririm.
Bu da iyiymiş başkan teşekkür ettim. Şu an yukarıda attığım 2 AOC modeli ve senin attığın monitör arasında kaldım. Biraz araştırıp aradaki farkı vermeye değer mi değmez mi ona göre 1-2 saat içinde tercih yapar sipariş veririm.
Gelecek her öneri süper olur benim için bekliyorum sağ ol var ol <3 Sen de fikrini söyleyebilirsin 3'ü arasında hangisini tercih etmem gerektiği konusunda. Zaten 3.'yü sen önerdiğin ama olsun.