15.000 TL'ye kadar gündelik işler için uygun laptop önerisi

Bütçe
15.000 TL

denizbeyza

Üyecik
Merhaba, üniversite öğrencisiyim; laptop arıyorum.

Bana hafif, kol çantasına sığması ve kolay taşınması için küçük ekranlı, 1-2 saat Zoom toplantısı açabileceğim, PowerPoint, Word gibi uygulamaları çalıştırabilen bir laptop gerekiyor. Bütçem biraz kısıtlı en fazla 15.000 lira verebilirim hatta daha düşük fiyat olsa daha iyi.

Aslında böyle bir bilgisayarım var (Acer Aspire 5 8 GB RAM, i5, 64 Bit işletim sistemi X64 tabanlı işlemci, 1, 76kg) ama 15.6 inch olduğundan taşıması zor oluyor, hep yanımda taşıyan biriyim. Aynısı ama daha küçük ve biraz daha hafif olsa süper olur.

Oyun oynamıyorum pek. Sadece Sims4 oynuyordum arada ama olmasa da olur.

Başka bir platformda biri 8 GB RAM ve Intel işlemci lazım yazmıştı, terimlere yabancı olduğumdan buraya da sormak istedim. Öğreniyorum.

Bu siteye ilk girişim, yazımda hata olduysa affola. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede özelliklerin yanında kullanıcı deneyimine dikkat etmekte yarar var, saçma sapan kronik problemli laptoplar olabiliyor.
Esat hocamın önerdiği AMD Acer güzel gözüküyor. Intel olanın ekranı biraz daha iyi ancak AMD tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…