İşlemciyi geçici olarak Thermalright Peerless Assassin 120 ile soğutuyordum, oyunlarda 90 dereceyi gördüğüm için artık değiştirmenin vakti geldi diye düşünüyorum. 15.000 TL'ye kadar bütçem var, üzerinde ekran olan bir model çok tatlı olur. NZXT Kraken modelini çok beğeniyorum ancak fiyatına göre performansı düşüktür diye şüpheleniyorum.
İşlemciyi geçici olarak Thermalright Peerless Assassin 120 ile soğutuyordum, oyunlarda 90 dereceyi gördüğüm için artık değiştirmenin vakti geldi diye düşünüyorum. 15.000 TL'ye kadar bütçem var, üzerinde ekran olan bir model çok tatlı olur. NZXT Kraken modelini çok beğeniyorum ancak fiyatına göre performansı düşüktür diye şüpheleniyorum.
Üzerinde ekran olarak ROG Ryujin ve Lian Li Hydroshift, Galahad var. 3'ü de iyi ürünler fakat ROG tabii ki çok abartı bir fiyatta. Tercih senin. 10-15 bin civarında artık dandik ürün bulmak çok zor olur zaten. 10-15 bin TL senin için büyük bir fiyat kaybı olmazsa bu arada kesin olarak LCD ekran almaya bak derim. Fiyatına ne kadar değer kesin değmez de işte sırf görsellik.
Bu arada kasa bilgisi vermeyi unutmuşum, nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum... ASUS TUF GT501 kasa kullanıyorum, 360mm AIO destekliyor diye biliyorum. Sanırım bu önerilerden birini alsam sorun yaşamam.