15.000 TL'ye Ryzen 7 9800X3D için sıvı soğutma önerisi

Bütçe
15.000 TL
İşlemciyi geçici olarak Thermalright Peerless Assassin 120 ile soğutuyordum, oyunlarda 90 dereceyi gördüğüm için artık değiştirmenin vakti geldi diye düşünüyorum. 15.000 TL'ye kadar bütçem var, üzerinde ekran olan bir model çok tatlı olur. NZXT Kraken modelini çok beğeniyorum ancak fiyatına göre performansı düşüktür diye şüpheleniyorum.

Liquid Freezer III 360 yapistir gec. Fiyatina gore muthis performans

Not: Pro versiyonu indirime girmis bu fiyata kacmaz hocam.

Son düzenleme:
Üzerinde ekran olarak ROG Ryujin ve Lian Li Hydroshift, Galahad var. 3'ü de iyi ürünler fakat ROG tabii ki çok abartı bir fiyatta. Tercih senin. 10-15 bin civarında artık dandik ürün bulmak çok zor olur zaten. 10-15 bin TL senin için büyük bir fiyat kaybı olmazsa bu arada kesin olarak LCD ekran almaya bak derim. Fiyatına ne kadar değer kesin değmez de işte sırf görsellik.

Bu arada kasa bilgisi vermeyi unutmuşum, nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum... ASUS TUF GT501 kasa kullanıyorum, 360mm AIO destekliyor diye biliyorum. Sanırım bu önerilerden birini alsam sorun yaşamam.

O soğutucu ile oyunda 90 derece normal değil, daha düşük olması gerekiyor.

LCD ekran işin içine girince F/P olayı bozuluyor, ben yine de iyi bir soğutucu isterseniz diye öneride bulunayım, bu fiyata kaçmaycak bir soğutucu.

O soğutucu ile oyunda 90 derece normal değil, daha düşük olması gerekiyor.
Bulunduğum şehrin yazı felaket sıcak oluyor, fanı ilk aldığımda bu kadar sıcak çalışmıyordu yaz geldiği için iyice ısındı.

Bu attığınız model mi daha iyidir Arctic Liquid Freezer III Pro mu?

Önerdiğim soğutucu daha iyi, hatta daha iyisini 420 mm olarak bile zor bulursunuz.
Hocam neredeyse tamamen benzer isimde "Lite Performance" yerine "Trininity Performance" ürünü de var. Farklı ürünler mi?

Hocam neredeyse tamamen benzer isimde "Lite Performance" yerine "Trininity Performance" ürünü de var. Farklı ürünler mi?

Lite modeli sonradan çıktı, farklı modeller ama performansları aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…