15.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
15.000 TL
A35 varken neden A34 veya A35 denmiş anlamadım. Tabii değişkenlik gösterebilir ama benim baktığım dönemde ikisinin fiyatı aynıydı.

A34 mü, A35 mi, A54 mü? Biraz geç yazıyorum kusura bakmayın.

@Violett'in de dediği gibi eğer kamera sizin için aşırı önemli değilse A35 derim ben. Tasarım bakımından da A35 daha zarif ve ince geliyor bana. Kağıt üzerinde hemen hemen aynı özelliklere sahipler.

A35 varken neden A34 veya A35 denmiş anlamadım.

Fiyat? Her mağaza da fiyatlar aynı olmuyor. Konu sahibine bütün seçenekleri söylemeye çalışıyoruz. Sizin de önerilerinizi alalım o halde. Bekleyin, sadece A35 mi diyeceksiniz yoksa?

A34 mü, A35 mi, A54 mü? biraz geç yazıyorum kusura bakmayın.
Oncelikle A34'u eleyelim. Ben sirf guncellemesi ve kasasi sebebiyle A35 alirdim, A54 ile kiyaslaninca kasasi bayagi ustun kaliyor. Kamerada ise kendim karsilastirma yaptım, cok ayrıntılı kullanici degilseniz fark ettirmez. Ayrintiliysaniz da S21 FE almalisiniz.

Bu A54 neden A35'ten kötü?
-1 sene daha eski
-Sogutmasi daha kucuk
-On ve arka cam korumasi daha zayif

A54'un ana kamera sensoru A35'den daha iyi, video cekiminde de genis acida 4K cekebilme artisi var ancak 1080p 60 FPS cekiminde sabitlemesi yok. On kamerada A35 biraz keskin cekiyor, A54 daha dogal.

A35 veya Poco X6 Pro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…