Bütçe
15000
Oyun oynayan birinin altın kuralı Exynos almamaktır. Kamera önemsiz, oyun oynuyorum denmesine rağmen; bunu burada ısrarla orta segment ısınan, performansı düşük Exynos öneren kişilere laf anlatmak cidden zor. X6 Pro veya X7 Pro öneremiyorsanız hiçbir Exynos'lu cihaz önermeyin, en azından yanlış yönlendirmemiş olursunuz.

Sizin alacağınız cihaz X7 Pro ya da X6 Pro'dur. Mümkünse yurt içi garantili daha iyi olur. Değilse ve yurt dışı cihaz kullanabilecekseniz yurt dışı alabilirsiniz. Alacağınız cihaz şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Oyun oynayan birinin altın kuralı Exynos almamaktır. Kamera önemsiz, oyun oynuyorum denmesine rağmen; bunu burada ısrarla orta segment ısınan, performansı düşük Exynos öneren kişilere laf anlatmak cidden zor. X6 Pro veya X7 Pro öneremiyorsanız hiçbir Exynos'lu cihaz önermeyin, en azından yanlış yönlendirmemiş olursunuz.

Sizin alacağınız cihaz X7 Pro'ya da X6 Pro'dur. Mümkünse yurt içi garantili daha iyi olur. Değilse ve yurt dışı cihaz kullanabilecekseniz yurt dışı alabilirsiniz. Alacağınız cihaz şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Burada Xiaomi önermedim çünkü yurt dışı alabilirmiş. Bu bütçede çok yok bu kadar basit. Aynı zamanda şunu hatırlarmak isterim ki Exynos önermedim sadece bana her gönderimde laf atmaya çalışıyorsunuz. Samsung S21 FE 2.nesil Snapdragon kullanıyor. Bu bütçede Türkiye cihazı olarak başka bir şey öneremem. Bir de dislike spamı atmazsanız sevinirim. Mesajıma dislike atıp çekip atıp durmayın aynı zamanda. Boş boş bildirim gelince rahatsız oluyorum. İyi günler.

Kaçak cihaz önermek de yasal değildir. Ve bunun suçu var. Kaçak cihaz aynı zamanda IMEI sürekli buluyorlar devlet artık özen gösteriyor bu konuda. 5-6 ayda bir sürekli kayıt yaptırarak boş para vermeye gerek yok.

Son düzenleme: