ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.027 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 6.287 4 Ağustos 2024 #11 everythink dedi: Android'den farklı işletim sistemi denemek istiyorum bir ara yine iPhone kullandım sattım Android geçtim fakat sıkıldım tekrar. Genişletmek için tıkla... Duruma göre 16 serisini değerlendirirsin, işletim sistemi ve iPhone fiyatları beni cezbetmiyor.
everythink dedi: Android'den farklı işletim sistemi denemek istiyorum bir ara yine iPhone kullandım sattım Android geçtim fakat sıkıldım tekrar. Genişletmek için tıkla... Duruma göre 16 serisini değerlendirirsin, işletim sistemi ve iPhone fiyatları beni cezbetmiyor.
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 5 Ağustos 2024 #12 Herkes yazmış ancak, iPhone 16 serisini bekle derim. Hem düz modellerinde, hem de Pro modellerinde önceki serilere göre büyük farklar olacağını düşünüyorum.
Herkes yazmış ancak, iPhone 16 serisini bekle derim. Hem düz modellerinde, hem de Pro modellerinde önceki serilere göre büyük farklar olacağını düşünüyorum.