@Unlishimaide, böyle bir bütçe varsa bence amaç ömürlük bir cihaz almak. Ben her zaman yüksek VRAM taraftarıyım. Uyumluluk derecesini bilsem MacBook Pro önerirdim.
@Unlishimaide, böyle bir bütçe varsa bence amaç ömürlük bir cihaz almak. Ben her zaman yüksek VRAM taraftarıyım. Uyumluluk derecesini bilsem MacBook Pro önerirdim.
Seçenekler bizim bildiğimiz kadarıyla sınırlı işte maalesef. Ya gg 5080 bakacak veya r9t. Ya da Predator ve attığın omen max cihaza bakacak. 150 bin tl civarına artık 5080 de yok Türkiye satıcıları sağ olsun.
Böyle bir model de var. 9955HX çoklu çekirdek işlemlerinde epey iş görür diye düşünüyorum. Bu arada bu bütçede Game Garaj cihazların 5080 kartlı modelleri var fakat daha bilindik bir marka ve daha sağlam gövde, ekran, daha iyi soğutma sistemi istiyorsanız değerlendirebilirsiniz:
Hp Omen Max 16-AH0009NT Intel Core Ultra 9 275HX 64GB Ram 2tb SSD Nvidia Geforce Rtx 5080 (16GB) 16" %100 Srgb Gaming Laptop B92QQEA ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
www.idefix.com
Son olarak bunu önereceğim. Eğer cihazı taşımaktan yana gocunmazsanız ve ekranın büyüklüğünü dert etmezseniz bu modele de bakabilirsiniz:
Mac mantıklı. En azından diğer modellere nazaran kalas gibi de değil. Ama ne bileyim ileriye dönük bir cihaz alınacaksa ve bütçe 5070Tİ, 5080 gibi kartlara çıkıyorsa illa oyun oynanır ya. Ben öyle düşünüyorum açıkçası.
Mac mantıklı. En azından diğer modellere nazaran kalas gibi de değil. Ama ne bileyim ileriye dönük bir cihaz alınacaksa ve bütçe 5070 Ti, 5080 gibi kartlara çıkıyorsa illa oyun oynanır ya. Ben öyle düşünüyorum açıkçası.
Hocam extra masraf yapması birde 6400mhz iki RAM modülü bulabildim ben.
Acikcasi serviste izin vermiyor , servise gitmesi vs. var. Ayrıca RAM işlemciyi biraz yavaşlatıyor. Ha %10 fark vardır en fazla o ayrı.