150.000 TL bütçede mimarlık için laptop önerisi

Bütçe
150.000 TL

Game Garaj'ı bende düşünmüştüm ancak arkadaş bilgisayardan çok anlamayan biri olduğu için bilindik marka önereyim dedim.
Attığınız modelleri de inceledim hepsi güzel modeller arkadaşa ileticem.

@mortem.dll bulunamadı, oyun oynamıyorsa Mac çok daha mantıklı değil mi?

Bazı mimarlık programları Mac de çalışmıyormuş ondan önermedim.

Selamlar, yine her zamanki gibi konuya geç kalmışım. Geç olsun, güç olmasın.

Omen MAX modeller garanti servisi dışında tercih edilebilir. HP, Lenovo, Dell resmi teknik servisi BDH Bilişim. Bir ton şikayetleri mevcut, forumda birisinin gönderdiği cihazdaki SSD'yi bilgisi dışında değiştirdiklerini de hatırlıyorum. O yüzden en baştan eledik. Garanti servisiyle işi olmazsa tercih edilebilir.

Asus G16 serisi bakılabilir ancak çok konfigürasyona sahip modelleri yok, bende beğenmiyorum o seriyi ayrıca.

Benim bu bütçelerdeki favorim açık ara Acer Predator olur. Malzeme kalitesi, Paneli, Konfigürasyonu çoğu şeyiyle bütçedeki modellere fark atıyor.

GameGaraj 9XL modeline bakabilirse en iyi seçimlerden birisi de o olur. MSI Vector kasaya karşın %100 sRGB panel ile geliyor.

Konunun 4 sayfasını da okuyamadım, önceden söylenen bir şeyi söylediysem kusura bakmayın.

Farkındaysanız Lenovo Legion, Asus ROG Zephyrus gibi modellere girmedim. Aslında onlarda bir hayli tercih edilebilir ancak boyutlarından kaynaklı soğutma konusunda sıkıntı çekecekler.

Ufak da bir tavsiye vereyim. Eğer devamlı taşıyacaksa 16" ağırlık problem olmaz, performansı iyi olsun derse 18" modellere bakabilir.

18" olan

16" olan

5080m

Her ne kadar Predator serisi şahsi favorim olsa da 5-6.000TL fark ile 5080m bir cihaza alabilmek, 64 GB RAM ile bütçedeki en optimum cihaz.

Bana en mantıklı seçenek bu geldi, teknik servis konusunda çok haklısınız bende benzer deneyimler yaşadım ancak bu bütçede en iyi özelliklere sahip cihaz bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…