@Radiofloyd,
Rica ediyorum. Şimdi, Acer zamanla kendisini çok geliştirdi. Servisleri de çoğu firmaya göre iyi. BDH Bilişim mesela, berbat bir yer.
Dipnot: BDH Bilişim (Lenovo, HP, Dell) resmi teknik servisi. Cihazları da genel olarak iyi; V serisi problemli olsa da üst segment cihazlarında problem yok.
ASUS ROG Zephyrus modeli benim de açık ara favorim. Sade, şık ve performanslı olması daha albenili geliyor. İşlemcinin HX değil H olmasına çok da takılmayın; aşırı farkları yok. Kısaca H serisi, HX serisine göre daha az tüketim gücüne sahip.
HP Omen cihaz iyi duruyor ancak teknik servisleri problemli; tamamen kafanızda belirli modeller oluşması adına attım. İlk kısımda belirttiğim gibi, BDH Bilişim teknik servisleri...
GameGaraj laptop konusunda ön yargınız olmasın. MSI Vector cihazların birebir aynısı; sadece üstüne basılan marka farklı. Bu da çok ünlü firmaların bile hazır cihazlara marka basıp sattığını gösteriyor. Teknik servis olarak "problemleri yok" diyemeyeceğim ancak çoğu firmaya göre kesinlikle iyiler. İyi diyemememin sebebi; yeni çıkardıkları Slayer 5 serisinin bu kadar tutmasını beklemiyorlardı, bu yüzden servis yetişemiyor.
Genel olarak bu şekilde; başka merak ettiğiniz bir şey var mı?