150.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Bütçe
150.000 TL

SSD, RAM, güç kaynağı ve ekran kartı değişmeli.
Ekran kartı gaming OC alınmaz bu modellerden birini alabilir.

Sürekli dosya aktarım işi yoksa gen 5 gereksiz oyun bilgisayarı için gen 4 yeterli.

RAM benim önerim Patriot en fiyat performans model. Ama illa RGB isteniyorsa bu modellerde alınabilir.

Güç kaynağı;

Son düzenleme:
@naganen arkadaşımız da neyi düşündüğünü açıklarsa konu sahibi daha iyi bilgilenir.
5070Ti mı daha mantıklı 9070XT mi onu düşünüyordum hocam Bir de PSU ile kasa ayrı mı seçilmeli bilemedim, BitFenix marka kasalarda gelen PSU'lar hakkında bilgim yok.

5070Ti mı daha mantıklı 9070XT mi onu düşünüyordum hocam Bir de PSU ile kasa ayrı mı seçilmeli bilemedim, BitFenix marka kasalarda gelen PSU'lar hakkında bilgim yok.
Hazır sistemlerde 5070Ti-9070XT karşılaştırması yapılmasını saçma buluyorum. Hadi 9070XT bulduk diyelim ne olacak? Aynı fiyata neden 5070Ti yerine 9070XT seçsin ki? Diğer bileşenlerin kalitesinden desem bu sistemde PSU hariç her şey orta-üst düzey.

5070 Ti mı daha mantıklı 9070XT mi onu düşünüyordum hocam bir de PSU ile kasa ayrı mı seçilmeli bilemedim, BitFenix marka kasalarda gelen PSU'lar hakkında bilgim yok.

Aynı fiyattaysa 5070 Ti almak daha mantıklı tabikii. Arkadaşın attığı sistemde parçalar güzel PSU dışında değişmesi gereken bir şey yok.

Game Garaj'daki akıla yattı arkadaşım çok anlamıyor PC'den. PSU'yu değiştirmek zor gibi biraz. Game Garaj ile konuştum değiştiremiyoruz dediler.

Hocam yanlış anlaşılmasın, bir lafım yok zaten sisteme. @user44'ün attığı sistemle karşılaştırınca hangisi daha iyi olabilir diye düşünüp düşündürücü dedim. Ayrıca kendisi toplaması mı daha mantıklı olur yoksa hazır alması mı bilemiyorum, takip ediyorum sadece konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…