Sistemle beraber 4-5 bin liraya iyi bir PSU alsın başka bir yerden. PC gelince bilgisayarcıya veya Vatan'a falan taktırır. Gamegaraj'dan gelen PSU'yu da satar.
Öyleyse hazır sistemi alması daha mantıklı. 5070Ti zaten daha güçlü, BitFenix içerisindeki PSU da sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. En kötü alır değiştirir, çok zor değil değiştirmesi.
Hocam yanlış anlaşılmasın, bir lafım yok zaten sisteme. @user44'ün attığı sistemle karşılaştırınca hangisi daha iyi olabilir diye düşünüp düşündürücü dedim. Ayrıca kendisi toplaması mı daha mantıklı olur yoksa hazır alması mı bilemiyorum, takip ediyorum sadece konuyu.
Hazır sistemde de parçalar düzgün olduktan sonra alınmasında sakınca yok. Atılan sistemde SSD daha iyi, anakart denk denebilir Wi-Fi özelliğinden B850M Force önde diyelim. Devasa farklar yok yani iki türlüde alınır sistemler hazır olanda PSU değişecek bir de soğutucuya bakılabilir AIGO markaymış.
Hazır sistemde de parçalar düzgün olduktan sonra alınmasında sakınca yok. Atılan sistemde SSD daha iyi, anakart denk denebilir Wi-Fi özelliğinden B850M Force önde diyelim. Devasa farklar yok yani iki türlüde alınır sistemler hazır olanda PSU değişecek bir de soğutucuya bakılabilir AIGO markaymış.
Asrock Radeon RX 9070 XT Challenger 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı 90-GA61ZZ-00UANF ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Ekran Kartları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.