150.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Bütçe
150.000 TL
Game Garaj'daki akıla yattı arkadaşım çok anlamıyor PC'den. PSU'yu değiştirmek zor gibi biraz. Game Garaj ile konuştum değiştiremiyoruz dediler.
Sistemle beraber 4-5 bin liraya iyi bir PSU alsın başka bir yerden. PC gelince bilgisayarcıya veya Vatan'a falan taktırır. Gamegaraj'dan gelen PSU'yu da satar.

Game Garaj'daki akıla yattı arkadaşım çok anlamıyor PC'den. PSU'yu değiştirmek zor gibi biraz. Game Garaj ile konuştum değiştiremiyoruz dediler.
Öyleyse hazır sistemi alması daha mantıklı. 5070Ti zaten daha güçlü, BitFenix içerisindeki PSU da sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. En kötü alır değiştirir, çok zor değil değiştirmesi.

Hazır sistemde de parçalar düzgün olduktan sonra alınmasında sakınca yok. Atılan sistemde SSD daha iyi, anakart denk denebilir Wi-Fi özelliğinden B850M Force önde diyelim. Devasa farklar yok yani iki türlüde alınır sistemler hazır olanda PSU değişecek bir de soğutucuya bakılabilir AIGO markaymış.

Sıvı soğutmamız var zaten kasaya sığmadığı için kullanamamıştık.

Gaming OC ve Challenger'in aman aman bir farkı yok. İkisi de aynı segmentte. Challenger biraz daha yakışıklı diye yüz vermeyin hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…