michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 15 Mart 2026 #11 @alkinguler, alacağınız anakart ATX ise uyumsuz olur.
KS KS A alkinguler Çalışkan Katılım 14 Mart 2026 Mesajlar 9 Beğeniler 4 15 Mart 2026 #12 @michaelscofield atx için kasa öneriniz olur mu? Akvaryum kasalar epey hoş görünüyor @Hüseyin the Great hocamın attığı LianLi Dynamic Mini kasayı da beğendim o nasıldır önerir misiniz?
@michaelscofield atx için kasa öneriniz olur mu? Akvaryum kasalar epey hoş görünüyor @Hüseyin the Great hocamın attığı LianLi Dynamic Mini kasayı da beğendim o nasıldır önerir misiniz?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 15 Mart 2026 #13 alkinguler dedi: @michaelscofield atx için kasa öneriniz olur mu? Akvaryum kasalar epey hoş görünüyor @Hüseyin the Great hocamın attığı LianLi Dynamic Mini kasayı da beğendim o nasıldır önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Güzel kasa, indirimle 5.300 civarına iniyor.
alkinguler dedi: @michaelscofield atx için kasa öneriniz olur mu? Akvaryum kasalar epey hoş görünüyor @Hüseyin the Great hocamın attığı LianLi Dynamic Mini kasayı da beğendim o nasıldır önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Güzel kasa, indirimle 5.300 civarına iniyor.
Hüseyin the Great Çalışkan Katılım 14 Mart 2026 Mesajlar 61 Beğeniler 59 Yer Bursa 15 Mart 2026 #14 alkinguler dedi: @michaelscofield atx için kasa öneriniz olur mu? Akvaryum kasalar epey hoş görünüyor @Hüseyin the Great hocamın attığı LianLi Dynamic Mini kasayı da beğendim o nasıldır önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kasa işi zevk işi. Sizin gereksinimlerinizi destekleyen ve teneke olmayan bir modeli seçebilirsiniz.
alkinguler dedi: @michaelscofield atx için kasa öneriniz olur mu? Akvaryum kasalar epey hoş görünüyor @Hüseyin the Great hocamın attığı LianLi Dynamic Mini kasayı da beğendim o nasıldır önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kasa işi zevk işi. Sizin gereksinimlerinizi destekleyen ve teneke olmayan bir modeli seçebilirsiniz.