1500-2000 TL fiyat bandında klavye arıyorum. Forumda uzun bir süre klavye önerisi konularına baktım ancak çoğunluğu birkaç ay öncesine ait olduğundan o konularda önerilen klavyelerin stoğunu bulamadım. Klavyenin boyutu konusunda bir takıntım yok. Kaliteli ve genel anlamda bir sorunu olmayan bir klavye arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Aula F75 hiç güven vermiyor bana ya, satsa 4K'ya satabileceği klavyeyi niye 750 TL'ye verdi ki? İllaki bir şey vardır. Bedava peynir, fare kapanında olur.
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...
1500-2000 TL fiyat bandında klavye arıyorum. Forumda uzun bir süre klavye önerisi konularına baktım ancak çoğunluğu birkaç ay öncesine ait olduğundan o konularda önerilen klavyelerin stokunu bulamadım. Klavyenin boyutu konusunda bir takıntım yok. Kaliteli ve genel anlamda bir sorunu olmayan bir klavye arıyorum. Şimdiden teşekkürler.