1500-2000TL oyun kulaklığı önerisi

Bütçe
1500-2000TL

Bütçe nedir

Yetkin
Yer
İstanbul
Merhaba, aktif olarak Gamepower Medusa kullanıyorum, şu an bu kulaklıktan memnunum ama değiştirmek istiyorum. Kulak üstü olması, kablosuz olması, iyi mikrofonlu, FPS oyunlarında ses kasmada sıkıntı yaratmayacak ve olabildiğince hafif bir kulaklık olması önceliğimdir.
Logitech G435 düşünüyordum ama galiba G HUB desteği yok ve bazı kişiler fiyatını hak etmiyor diyordu. Önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Eklemeyi unutmuşum pardon, kulak üstü olması lazım.

Şu iki kulaklık övülüyordu inceleme izleyin bence Razer daha iyidir. İnceleme izlemeyi unutmayın ikisi hakkında bilgim yok.

Hafif olsun ve terletmesin dersen Logitech G733, powerbank gibi olsun dersen HyperX Cloud Alpha Wireless, dengeli ses performansi olsun dersen G935, G PRO X ve Kraken V3 Pro.

Hepsi bütçemi aşıyor maalesef 4000 TL bile belki, G335, G535 nasıldır? Fazla iyi olmasına gerek yok ses kasabileyim, sesimi net iletsin yeter.
G435 çöp kulaklık.
Neden?

Hepsi bütçemi aşıyor maalesef 4000 TL bile belki, G335, G535 nasıldır? Fazla iyi olmasına gerek yok ses kasabileyim, sesimi net iletsin yeter.
2. el olarak onermistim yazdigim kulakliklari. Sifir olarak Arctis 1 Wireless onerebilirim sadece.
Mikrofonu kulakligin icinde, bu yuzden mikrofonu berbat. Surucu ile kulakligin kulaga temas ettigi yer arasinda sunger yok, kulagin direkt surucuye temas ediyor. %100 ses seviyesinde seslerde bozulmalar meydana geliyor. Malzeme kalitesi dusuk.

Kulak üstü, kablosuz, iyi mikrofonlu, FPS oyunlarında ses kasmada sıkıntı yaratmayacak ve olabildiğince hafif.

Bunlar bütçenin kat kat üstündeki premium kulaklıklarda anca oluyor. 2 bin liraya doğru düzgün kablolu bile yokken kablosuz imkansız. İkinci elde bile en dandik kablosuzlar 2 bin liradan başlıyor.

Bütçe 4 bine sarkıyorsa sıfır olarak, ben de Logi G535 önereyim madem. Mikrofonu idare eder, ağırlık anlamında da hafif sayılır diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…